Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Nové pracoviště OSSZ Klatovy

Publikováno: 14.04.08
Počet zobrazení: 6230


      Nové pracoviště slibuje bezbariérovost a klientské prostory. Od 21. dubna 2008 si lidé z Klatovska budou moci vyřídit sociální zabezpečení v nové budově. A to na adrese Kollárova 528, 339 01 Klatovy. Klatovská okresní správa sociálního zabezpečení (OSSZ Klatovy) se tam přestěhuje ze současného sídla v Niederleho ulici.

Stěhování začne 15. a skončí 18. dubna 2008. První dva dny bude pracoviště fungovat v omezeném provozu – plně funkční bude pouze oddělení OSVČ a podatelna, z ostatních oddělení bude pro veřejnosti otevřena vždy jedna kancelář. 17. a 18. dubna 2008 se pracoviště pro klienty uzavře zcela.

Po přestěhování do Kollárovy ulice zůstanou telefonní čísla ústředny OSSZ Klatovy, elektronické adresy a čísla účtu stejné jako dosud. Nezmění se ani úřední hodiny pro veřejnost, tj. každý pracovní den.

Nové pracoviště OSSZ Klatovy má bezbariérový přístup, výtah i schodiště. V přízemí budovy bude podatelna a informace, referát Lékařské posudkové služby a důchodové oddělení. Klienti si tu budou moci vyřídit také sociální zabezpečení malých organizací a jejich zaměstnanců. Nové sídlo pro OSSZ Klatovy získala ČSSZ bezúplatným převodem.

Zdroj: ČSSZ – pí Filipová

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: