Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Konference Senior living

Publikováno: 30.06.08
Počet zobrazení: 2582


      III. ročník konference SENIOR LIVING se bude konat v Kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové ve dnech 11. a 12. listopad 2008. Hostitelem konference SENIOR LIVING, kterou pořádá společnost Ledax o.p.s. ve spolupráci se Zdravotně sociální fakultou Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a Fakultou stavební ČVUT v Praze, se v letošním roce stane Hradec Králové.

Ve zdejším Kongresovém centru Aldis proběhne ve dnech 11. a 12. listopadu 2008 již třetí ročník této konference, která se jako jediná v České republice systematicky věnuje problematice bydlení pro seniory.
Nad konferencí převzali záštitu místopředseda vlády a ministr práce a sociálních věcí Petr Nečas, hejtman Královehradeckého kraje Pavel Bradík a děkan Zdravotně sociální fakulty JU Miloš Velemínský.

Obsahově navazuje III. ročník na dva předchozí úspěšné ročníky, které proběhly v Luhačovicích a ve Zlíně. Hlavními tématy zůstávají bydlení seniorů a kvalita života ve stáří. Na konferenci zazní téměř tři desítky příspěvků odborníků z vysokých škol, zástupců seniorských organizací, poskytovatelů sociálních služeb a představitelů veřejné správy. V rámci konferenčního jednání proběhnou také dvě panelové diskuze a odborný seminář určený zájemcům o problematiku dobrovolnictví v sociálních službách.
˝I letos platí, že jedním z hlavních cílů je pro organizátory konference vytvoření dostatečného prostoru pro výměnu názorů a zkušeností mezi představiteli odborné veřejnosti a lidmi z praxe˝, uvedla Marcela Vítová, ředitelka společnosti Ledax o.p.s.

Informace o konferenci jsou k dispozici na http://www.ledax.cz.

Zdroj: Ledax – J. Zahradníková

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: