Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

4. veletrh FOR SENIOR ještě rozšířil spektrum nabídky

Publikováno: 14.03.10
Počet zobrazení: 4331
Bezkonkurenční výběr pro každého
Tři předchozí realizované ročníky veletrhu FOR SENIOR měly takový ohlas, že si termín nadcházejícího 4. ročníku veletrhu pro plnohodnotný aktivní život dlouho dopředu hlídají jak vystavovatelé, tak i široká veřejnost.

Také blížící se FOR SENIOR, který proběhne od 18. do 21. 3. 2010 na výstavišti PVA v Letňanech totiž nabídne, co v Čechách v tomto rozsahu a tématice návštěvníkům nezprostředkuje žádný jiný veletrh. Jeho záměrem je podpořit kvalitní život starší generace, chce přispět ke změně postojů společnosti k seniorům, zlepšit jejich přístup k informacím a nabídnout možnosti pro jejich vzdělávání. Veletrh nabídne široké spektrum produktů pro kvalitní život – od potravinových a vitaminových doplňků přes silné zastoupení lázeňských pobytů a programů pro aktivní využití volného času až po pestrou škálu výrobků z kategorie rehabilitačních, ortopedických, preventivních a kompenzačních pomůcek.

Zájem o veletrh trvale roste
Přestože uplynulé ročníky představily obsáhlý průřez nabídkou zboží, která komplexně pokrývá specifické potřeby seniorní klientely, počet nových vystavovatelů se dál rozrůstá. Mezi těmi, kteří se veletrhu zúčastní poprvé, to bude např. společnost VERMEIREN ČR se sortimentem rehabilitačních, ortopedických a kompenzačních pomůcek, JOSLA s fitness pro venkovní použití, firma MTM tour, specializovaná cestovní kancelář pro seniory, GlaxoSmithKline, jejíž doménou je péče o zubní náhrady, dále firma 3A.CZ, která je specializovaným prodejcem mobilních telefonů pro seniory či např. DMA Praha se sortimentem kompenzačních pomůcek.

A kdo se představí na veletrhu opakovaně?
Jako v předchozích letech jsou ve velkém počtu zastoupeny lázně specializované na seniory: Sanatoria Klimkovice, Městské Slatinné lázně Třeboň, Jánské Lázně, Konstantinovy Lázně nebo např. Lázeňská léčebna Mánes. Mezi dalšími tradičními vystavovateli jmenujme alespoň společnosti SUNPHARM (kompresní punčochy, vitaminové doplňky), SCHELLEX (bio pochutiny), BIOMEDICA (bylinné masážní přípravky a doplňky stravy) či třeba Dolejší Emil (rehabilitační, preventivní a léčebné prostředky). Příslibem je účast dvojnásobného laureáta ocenění Grand Prix, společnosti GRIFFIN, jejíž specializací jsou bezpečnostní systémy pro seniory.

Šance pro vystavovatele
V rámci doprovodného programu bude vyhodnocena soutěž GRAND PRIX o nejlepší exponát veletrhu, v níž se mezi sebou utkají výrobky, jež svými parametry snesou srovnání se světovou špičkou či určují trend vývoje ve svém oboru. Další specifický prostor k prezentaci značky pak vytváří soutěž o nejlepší expozici TOP EXPO.

A co je důležité vědět?
Veletrh FOR SENIOR 2010 proběhne v rámci souboru veletrhů pro bydlení, rodinu a volný čas FOR FAMILY. Spolu s ním se tak v Pražském veletržním areálu v Letňanech sejdou 17. veletrh bydlení FOR HABITAT, 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6. ročník veletrhu potřeb pro děti FOR KIDS a 3. veletrh cestovního ruchu FOR TRAVEL.

Zapište si!
Akce: 4. veletrh FOR SENIOR, veletrh pro plnohodnotný aktivní život
Termín konání: 18. – 21. 3. 2010
Místo: Pražský veletržní areál (PVA) Letňany, Beranových 667, Praha 18
Informace o veletrhu: www.forsenior.cz
Doprava: automobilem, MHD: metro stanice Letňany

Zdroj: FORSENIOR – ABF, s. r. o.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: