Dnes je 19.04.2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Projekt “Plníme přání seniorům”

Publikováno: 25.06.16
Počet zobrazení: 1643
  Autor: Eva Hromádková
Již za necelý týden končí sbírka čtvrtého ročníku iniciativy Plníme přání seniorům, projektu, který si klade za cíl podpořit seniory v aktivním trávení volného času, jejich zájmech a koníčcích.

Většinu přání seniorských klubů a zařízení, pečující o seniory z celé republiky, se již podařilo splnit, některá však na své splnění teprve čekají.

Pomoci může kdokoliv. Společnost Sodexo Benefity, jako organizátor sbírky, každý příspěvek z řad veřejnosti zdvojnásobí.

V relativně úzkém okruhu přátel tráví lidé v domovech a jiných zařízeních pro seniory nejvíce svého času. Společnost Sodexo Benefity letos už počtvrté v řadě uspořádala veřejnou sbírku, v rámci které může široká veřejnost pomoci splnit jejich konkrétní přání týkající se jejich zájmů a aktivního trávení volného času. Sbírka Plníme přáním seniorům trvá od 15. dubna a končí 30. června. Přispět lze prostřednictvím webových stránek projektu www.plnime-prani-seniorum.cz a Sodexo, jako organizátor sbírky, každou vloženou korunu zdvojnásobí.

O tom, že senioři mají zájem svůj čas prožít aktivně, svědčí i nedávný průzkum. Pohybovým aktivitám se snaží věnovat 47 % seniorů, kultura zajímá 19 % z nich a 18 % se rádo vzdělává. Více než polovina oslovených seniorů se věnuje volnočasovým aktivitám alespoň jednou týdně. „Sbírka pomáhá těm, kteří chtějí prožít své stáří aktivně a rozšířit okruh činností a zájmů, jimž se mohou věnovat. Každé splněné přání navíc obohatí celý kolektiv lidí,“ říká Tomáš Kopřiva ze společnosti Sodexo Benefity.
Více informací na www.plnime-prani-seniorum.cz.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: