Dnes je 29.03.2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zapojte se do prázdninové hry televice D

Publikováno: 20.07.17
Počet zobrazení: 934
  Autor: Lucie Herberová
Duhový svět se zpomaluje a děti tomu mohou zabránit, když se zapojí do hry České televize „Probuď Déčko“. Letní celorepubliková prázdninová hra pro celou rodinu trvá do 31. srpna a žďárské Muzeum nové generace u ní nemůže chybět.

„Ve světě se objevují poruchy a mohl by se zastavit. O tento svět pečují údržbáři Špunti a ví, že je k záchraně potřeba klíč. Proto požádali o pomoc inženýra Vrtulku. Ten ale zapomněl, kam pětibarevný klíč dal. Děti mu pomáhají klíč najít tím, že navštíví alespoň tři z míst, která se do hry zapojila. A my jednu takovou indicii ukrýváme v Muzeu nové generace,“ popisuje zjednodušeně hru Lucie Herberová, marketingová ředitelka Zámku ve Žďáru nad Sázavou.

Vyhrajte třeba koloběžku

Vydejte se na výlet, navštivte tři kulturní nebo historické památky a města a získejte tajné kódy. „Více než sto sedmdesát míst v České republice se do hry zapojilo, jedním z nich je naše muzeum. U pokladny najdete značku, na kterou přiložíte ruku a dostanete na vyžádání leták s potřebným heslem. Těšíme se na všechny návštěvníky a přejeme jim, aby získali jednou z hodnotných výher – koloběžky, stolní hry a další,“ říká Herberová.

Mapu míst, kam se vydat a další podrobnosti se dozvíte na www.probuddecko.cz

Autor: Lucie Herberová, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: