Dnes je 20.04.2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Česká pošta shání brigádníky pro předvánoční provoz

Publikováno: 11.11.17
Počet zobrazení: 1073
Zdroj: Česká pošta
Chodíte rádi a máte chuť si přivydělat? Česká pošta pro předvánoční provoz shání cca 3 000 brigádníků.

„S náborem jsme začali již na přelomu září a října. Předvánoční provoz je každoročně nejnáročnější období pro Českou poštu tím, že lidé si stále více objednávají dárky přes e-shopy. I proto jsme s náborem brigádníků začali již koncem září tak, abychom na špičku byli připraveni a všechny zásilky stihli doručit. Náborová akce probíhá, oproti loňskému možnému maximu pro brigádníky, což bylo 110 korun za hodinu, jsme tuto částku zvedli až na 145 korun za hodinu,“ říká generální ředitel České pošty Martin Elkán.

Česká pošta se stejně jako jiní zaměstnavatelé potýká během posledních let s nestabilitou personální kapacity. Je to dáno současnou situací na pracovním trhu, kdy nezaměstnanost je nejnižší od roku 2008. U typových pozic, jako jsou např. řidič, doručovatel, nebo pracovník přepážky, je na trhu práce prakticky nulová nezaměstnanost a to se pochopitelně odráží i v možnostech přijímat nové zaměstnance. Česká pošta situaci řeší například náborovými kampaněmi nebo adaptačním systémem, který pomáhá našim nováčkům se snadno a rychle začlenit do firmy, a to jak po stránce odborné tak i sociální.

Pro zaměstnance v hlavním pracovním poměru je benefitů celá řada: počínaje základním úvazkem 37,5 hod. týdně, přes týden dodatkové dovolené, stravenky, příspěvek na životní pojištění a doplňkové penzijní spoření, v posledních letech každoročně valorizovanou mzdou, až po funkční systém zaškolení a zapracování. Pro brigádníky se v případě oboustranně pozitivní zkušenosti otevírá možnost trvalé spolupráce.

Zdroj: Česká pošta

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: