Dnes je 25.04.2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Česká pošta od února 2018 mění některé ceny

Publikováno: 13.01.18
Počet zobrazení: 919
Zdroj: Česká pošta
Cílem České pošty je nabídnout občanům ČR takové portfolio poštovních i nepoštovních služeb, aby byly uspokojeny všechny jejich potřeby a požadavky jak z hlediska kvality, tak i dostupnosti. Česká pošta upravuje od 1. 2. 2018 svoji cenovou politiku.

Cena obyčejného psaní se zvýší o tři koruny. Vzroste také cena doporučeného psaní, konkrétně o šest korun. Cena Balíku Do ruky nebo Balíku Na poštu do dvou kilogramů zůstává stejná.

Výhodnější ceny ve srovnání se základním ceníkem získají držitelé Zákaznické karty České pošty, kterou si mohou zdarma pořídit na pobočkách České pošty nebo prostřednictvím internetu ZDE. Nové poštovní podmínky se všemi změnami jsou publikovány na webu České pošty a budou k dispozici na všech poštách.

Česká pošta spravuje jednu z nejhustších sítí kamenných poboček v Evropě. Provozuje vlastní rozsáhlou logistickou a přepravní síť, díky které dokáže obsloužit občany ve všech lokalitách ČR. Česká pošta zaměstnává více než 31 tisíc zaměstnanců, a tím se řadí mezi největší české zaměstnavatele.

Zdroj: Česká pošta

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: