Dnes je 19.04.2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Kaufland nabízí zákazníkům unikátní stojany na kola

Publikováno: 30.07.19
Počet zobrazení: 653
  Autorka článku: Lucie Herberová
Do Kauflandu eKOLOgicky: obchodní řetězec postupně u vybraných prodejen instaluje unikátní cyklistické stojany s názvem K-Bike. Kromě uzamčení jsou stojany schopné dobíjet elektrokola a disponují připojením k internetu. Kaufland tak podporuje své zákazníky, kteří chtějí udělat něco nejen pro své zdraví, ale také pro životní prostředí.

„Díky unikátním stojanům mohou zákazníci své kolo snadno, a především bezpečně připoutat, aniž by s sebou museli vozit vlastní zámek. Pro uzamčení řetězem stačí použít pouze jakoukoli bezkontaktní kartu (včetně např. karty na městskou hromadnou dopravu) nebo mobilní aplikaci,“ vysvětluje Renata Maierl a dodává: „Velkou výhodou zmíněného bezpečnostního řetězu je to, že jej není možné překonat pákovými kleštěmi, jak je tomu u většiny běžných cyklozámků, a kola jsou tak před krádeží spolehlivě chráněna.“

Stojany s internetem i dobíječka pro elektrokola
Cyklostojany K-bike byly doplněny o možnost dobíjení elektrokol a disponují připojením na internet. Plně tak zapadají do konceptu chytrých měst, jehož cílem je zvýšit kvalitu života jejich obyvatel.

Bezpečné parkování jízdních kol a obava cyklistů z odcizení je nejčastějším problémem, který brání většímu rozvoji cyklomobility nejen ve městech. Obchodní řetězec Kaufland, pro nějž je šetrný přístup k přírodě a zdravý životní styl jednou z priorit, proto počátkem května začal s instalací těchto světově jedinečných K-Bike stojanů. Ty jsou již před prodejnami Kaufland v Hradci Králové, v Pardubicích I. a Pardubicích II. Na začátku srpna budou instalovány u dalších dvou prodejen v Prostějově.

Autor: Lucie Herberová, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: