Dnes je 29.03.2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Zvířecí pojištění PetExpert

Publikováno: 11.09.19
Počet zobrazení: 541
Autor článku: Ondrej Hampl
– První online zdravotní a úrazové pojištění psů a koček PetExpert zahajuje spolupráci s nákupní galerií MALL.cz. Od pondělí, 2. září 2019, mají zákazníci v nákupní galerii MALL.cz, konkrétně v kategorii Chovatelské potřeby – MALL.cz ZOO, unikátní možnost si jednoduše a jen na pár kliků sjednat pojištění domácího mazlíčka z pohodlí domova.

„Naším cílem je transformovat konzervativní a stojaté vody tradičních pojistných produktů do digitální doby a věřím, že spolupráce s jedním z největších on-line prodejců u nás nám v tom může výrazně pomoci,“ říká Derek Cummins, spoluautor pojištění PetExpert, a dodává: „Lidem se líbí, že nejsme tradiční pojišťovna, ale že vytváříme most mezi komunitou majitelů zvířat, veterináři a finančním sektorem, kam pojištění spadá. To, co táhne nejvíce klienty k našemu pojištění, je okamžité vyřízení pojistné události veterinářem bez nutnosti jakýchkoli formulářů a administrativy.“

„Chceme našim zákazníkům umožnit, aby vše, co pro své čtyřnohé domácí mazlíčky potřebují, nakoupili snadno a rychle na jednom místě. Online pojištění psů a koček, které jejich majitelům kryje nečekané výdaje související s často nákladnou veterinární péčí, je určitě něčím, co nám v sortimentu zatím chybělo, a věřím, že o něj bude mezi našimi zákazníky zájem,“ komentuje novinku Tomáš Punar, Commercial Marketing Director v MALL Group.

Pojištění psů a koček PetExpert se od tradičních pojistných produktů liší tím, že je bez formulářů a administrativy a má výrazně vyšší limity plnění. Díky speciálně vytvořené online platformě, ke které jsou připojeni spolupracující veterináři – k dnešnímu dni přes 450 veterinářů po celé ČR – proběhne vyřízení pojistné událostí veterinářem během pár vteřin kompletně online a platba za provedené zákroky se odesílá přímo na účet veterináře nejpozději do 24 hodin, nejčastěji však do jedné hodiny. Jednotné ceny pojištění začínají již od 99 korun měsíčně. Maximální limit pojistného plnění na léčbu úrazu či nemoci činí 120 000 korun ročně. Spoluúčast je u všech variant pojištění stejná ve výši 10 %, zbývajících 90 % nákladů veterinární péče zaplatí PetExpert přímo veterináři na účet. Pojištění lze sjednat pro psy a kočky starší 8 týdnů a nejpozději lze vstoupit do pojištění ve věku 10 let u malých plemen psů, 8 let u středních a všech koček a 6 let u velkých plemen psů. Pojištění platí po celý život psů a koček. Zvíře musí být označeno registrovaným mikročipem. Kromě pojištění veterinárního ošetření je součástí i pojištění smrti zvířete, nákladů na péči o zvíře v případě hospitalizace majitele, pojištění ztráty či odcizení zvířete a náhrady nákladů na jeho nalezení. Pojištění lze uzavřít kompletně online na webu www.petexpert.cz. Celý proces nezabere více než pět minut. Smluvními partnery všeobecného zvířecího pojištění PetExpert se mohou stát vybraná veterinární pracoviště kdekoliv v České republice, která splní podmínky kvality veterinární péče.

Autor: Ondrej Hampl

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: