Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Co žena nikdy neřekne a muž nikdy neudělá

Publikováno: 28.09.20
Počet zobrazení: 593
Autor článku: Irena Fuchsová
Jak uklízet produktivně.

Co se úklidu týče, málokdy dojde mezi mužem a ženou k absolutnímu souznění. A protože muži mají „jiný ty voči“, jak před mnoha lety řekla moje kamarádka, mám pro vás několik rad.
I když nemusíme být úklidové maniačky, jsou činnosti, které nás naplňují a dělají nám radost. Když máme čas a chuť, rády uklízíme své skříně. Třídíme, co přijde na hadry, které jsou v domácnosti stále potřeba, co dáme ke kontejneru v igelitové tašce, aby si to někdo vzal, co opravdu vyhodíme, a co někomu darujeme, protože je to pořád ještě pěkné, ale my jsme z toho jaksi „vyrostly“. Při této činnosti relaxujeme a tetelíme se radostí, že zase budeme mít kam dávat nové věci!
Tuto radostnou práci, která má radostnou budoucnost, nedělejte nikdy, když je váš manžel doma. Nikdy. Jednou jedinkrát jsem dopustila, že se pan Fuchs vrátil, když v předsíni byl jeden pytel na vyhození, jeden pytel ke kontejneru a jeden pytel kamarádkám. Když jeho orlí oko zaregistrovalo v jednom z pytlů povědomý vzor, zhrozil se.
„Tohle chceš vyhodit?! Mně to rvaly ženské v roce 1981 z ruky, když jsem ti to kupoval a ty to vyhazuješ?!“
„Tohle si vezmu do auta na hadry,“ pokračoval s vytahováním dalších věcí. „Tohle vezmeme na chalupu. A tohle přece ještě můžeš nosit, ne? To je škoda vyhodit!“
Vyrvat mužovi z ruky hadry, které chcete vyhodit, je stejně absurdní, jako byste tygrovi chtěly vyrvat z tlamy žrádlo!
Neodporovala jsem. Ze tří pytlů mi tehdy zbyl jeden. Poprvé a naposledy. Už nikdy potom pan Fuchs nečekaně nepřišel, a tak dodneška neví, co věcí z jeho i z mé skříně zmizelo…
Nicméně domácí práci, kterou můžete při svém manželovi dělat, dělejte, až přijde domů. Ať vidí, jak jste pracovitá. A doporučuji, povlékat před ním peřiny. Pro muže je to totiž vůně dětství. Miluje čisté povlečení, i když o tom někdy ani nemusí vědět, ale ta láska v něm je. Naučte ho, ať se s každým čistým povlečením těší na noc plnou erotiky! A začněte hned ráno!
Než se z domova rozejdete, připravte si čisté povlečení a prostěradla a mimochodem řekněte, to abych nezapomněla, až přijdu, chci povlékat, a váš manžel se celý den tetelí, protože ví, že bude povlečeno a bude erotika!
A věřte mi, časem ani nemusíte nic říkat, stačí, že uvidí připravené čisté povlečení a bude jak proměněný! I kytku večer přinese! Pavlovovi psi také slintají, když uslyší zvoneček…
A ještě něco! Když nemáte čas, tak uklízejte jenom to, co je vidět! Podívejte se na váš byt očima vašeho muže. Když vejde do bytu, co uvidí?
Pantofle na přezutí na jedné hromadě, i když na ně máte polici? Stačí minuta a pantofle jsou uklízené, a nic vám to neudělá, když mu ty jeho připravíte za dveře, aby je měl při noze!
Zdá se vám, že na věšáku už zase „narostly“ kabáty, bundy, šály, tašky, čepice? Tomu dávám deset minut a je vše v úhledném ladu.
Projděte si byt jeho očima, vylaďte maličkosti, mějte pro něj připravenou dobrou večeři a až se po jídle svalí k televizi, začněte povlékat – a budete v ráji oba!

Autorka: Irena Fuchsová

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: