Dnes je 28.03.2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Soutěž o polštář – ukončena

Publikováno: 3.01.13
Počet zobrazení: 5308
Odpovězte na 3 otázky, které vám prověří vaše znalosti. Zašlete nám svou odpověď a vyhrajte anatomický polštář, který do soutěže věnovala společnost MPO Trade s.r.o.
Správné odpovědi jsou: 1. a, 2. b, 3. b. Polštář vyhrává pan Ján K. (Moravská Třebová).

Polštář je vyrobený z moderní „viscoelastické pěny“, která se vlivem tepla a tlaku přizpůsobí tvaru krční páteře. Je opatřen kvalitním pracím potahem.
Více informací naleznete na http://www.zdravazada.cz/

Jak soutěžit?

  • Odesláním formuláře se správnými odpověďmi spolu s Vaším jménem a e-mailem nebo telefonem se zařazujete do slosování o ceny. Vyhrát může 1 výherce.

Podmínky:

  • Soutěž začíná zobrazením těchto podmínek (3. 1. 2013) a ukončení soutěže, tj. přijetí posledního e-mailu s odpovědí bude dne 17. 1. 2013 v 10:00.
  • Soutěž je časově omezena, ale na rychlosti a pořadí nezáleží.
  • Na jednoho soutěžícího je povolen jeden odpovědní e-mail. Při zjištění duplicit bude uživatel automaticky vyřazen.

Soutěžní otázky:

Na založení tohoto města měli svůj podíl zřejmě Řekové, kteří tak činí ve 13. století před naším letopočtem. Během středověku se jednalo o důležitý obchodní přístav a stal se smělým soupeřem Benátek i Janova. Zlaté časy skončily porážkou v námořní bitvě právě s Janovem a postupným zanášením bahnem. Víte, které je to město, kde najdeme dnes asi nejslavnější šikmou věž? a) Pisa b) Řím c) Neapol Již pravěcí lidé mohli pouhým okem pozorovat planetu, která své jméno získala po římském bohovi zemědělství a sklizně. Prvního záznamu se dočkala v roce 650 před naším letopočtem v Mezopotámii. Podrobně tuto šestou planetu sluneční soustavy zkoumal až toskánský astronom Galileo Galilei v roce 1610. Jakou planetu můžete poznat podle typického prstence? a) Jupiter b) Saturn c) Neptun I když byl až devátým dítětem Marie Terezie, dočkal se vladaření. V roce 1790 zemřel jeho starší bratr Josef II. a on se stal císařem Svaté říše římské a králem uherským. Nečekaně rychle zemřel v roce 1792. Jak se jmenoval vladař, který měl se svou manželkou Marií Ludovikou Španělskou 16 dětí? a) Karel Josef b) Leopold II. c) Maxmilián František Vaše jméno:

Váš email:

* Vaše adresa:

Váš telefon:

Anti-spamové opatření – spočítejte: 1,5+1,5=

* (*) povinné položky

Losování výherce:

Všechny přijaté správné odpovědi budou zařazeny do losování, které proběhne po ukončení soutěže. Výherce bude ihned kontaktován na základě uvedeného telefonního čísla nebo e-mailu a požádán o sdělení korespondenční adresy, kam mu bude výhra zaslána.

Další podmínky:

  • V případě zjištění duplicitních odpovědí nebo nepravdivých údajů (v rozporu se skutečností) si provozovatel vyhrazuje právo na nepřiznání výhry takovémuto uživateli a na úplné zrušení všech duplicitních odpovědí.
  • Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Pořadatel se zavazuje, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě. Výjimku tvoří pouze data výherců, která mohou být uveřejněna na stránkách Třetí věk ve formátu „Jméno – Město“).
  • Výhry jsou zasílány pouze v rámci území ČR a to na adresy výherců sdělených při telefonickém kontaktu. V případě, že se výhra vrátí odesílateli z důvodu nevyzvednutí výhercem, bude po dobu 1 týdne připravena k osobnímu vyzvednutí v sídle pořadatele. Pokud výhra nebude ani v této lhůtě vyzvednuta, propadá pořadateli.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu pravidel soutěže kdykoliv v jejím průběhu.
  • Výhry jsou právně nevymahatelné.
  • Pořadatel neposkytuje záruku nepřetržité funkčnosti, bezchybného provozu a zabezpečení portálu.
  • Pořadatel neodpovídá za jakoukoliv škodu, která byla nebo mohla být uživateli způsobena v souvislosti s jeho používáním nebo využíváním portálu Třetí Věk.
  • Tato pravidla jsou vytvořena v souladu s platnými zákony a dalšími právními předpisy České republiky a jsou závazná pro obě strany. Uživatel portálu svým dobrovolným vstoupením do soutěže potvrzuje, že byl s nimi prokazatelným způsobem seznámen a zavazuje se podle nich řídit.