Dnes je 19.04.2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Soutěž o poukazy na thajskou masáž chodidel – ukončena

Publikováno: 11.04.13
Počet zobrazení: 8059
  Přivítejme jaro s lehkým krokem! V soutěži o zážitek „Thajská masáž chodidel“, do které nám věnovala výherní poukazy zážitková agentura ESENNCE.CZ, poukazy na tuto relaxační masáž získají dva výherci, kteří správně odpovědí na 3 otázky. Vyzkoušejte péči o vaše chodidla v luxusním salónu!

Soutěž je ukončena, výherci jsou Naďa P. z Olomouce a Hana V. z Prahy 8. Gratulujeme.

Zážitky jako dárek jsou v posledních letech oblíbené pro svou originalitu a netradičnost. Skvěle se hodí jako dárky k narozeninám pro rodinu i pro přátele. Nápaditě tak můžete vyřešit dárky k Vánocům či k významným výročím.Poukazy na tuto relaxační masáž získají dva výherci, kteří správně odpovědí na 3 otázky. Vyzkoušejte péči o vaše chodidla v luxusním salónu v některém z 6 měst – Praha, Brno, Karlovy Vary, Mladá Boleslav, Špindlerův Mlýn, Hluboká nad Vltavou.

Jistě to znáte také… po celodenním pochůzkování právě nohy zaznamenají největší únavu a nepohodlí. Na naše nohy často zapomínáme, i když nás věrně přemísťují celý život. Dopřejte jim alespoň jednou opravdu luxusní péči. Nechte své nohy hýčkat v salónu přímo thajskou masérkou. Před masáží probíhá koupel nohou. Během 30 minutové masáže se uvolní svaly, rozhýbe lymfatický systém a prokrví dolní končetiny. Masáž chodidel má ale příznivé účinky i na další orgány. Na chodidlech jsou reflexní místa, která když se masírují a stlačují, vysílají signály k uvolnění dál po těle. Masáží se dá ovlivnit správnost fungování jater, srdce, plic nebo žaludku. Pomáhá při křečových žilách a otékání nohou. Masérka dbá na protažení nártu, všech prstů a namasíruje i lýtka. Sami uvidíte, jak málo stačí, aby se člověk cítil jako zamlada. Na závěr si ještě vychutnáte šálek dobrého čaje.

  Ještě bychom vám rádi dali tip na jeden opravdu zajímavý zážitek. Máte rádi pivo? Myslíte si, že pivo je jen k pití? Pivo se dá využívat i pro své kosmetické, regenerační a léčebné účinky. Už jste někdy slyšeli o pivních lázních? To je opravdu velký hit a skutečný zážitek pro ty, kteří mají rádi pivo a vše, co k němu patří. Koupel je to opravdu voňavá. Do minerální vody jsou přidány ingredience používané při výrobě piva, takže chmel, slad, kvasnice a další byliny, které dodávají právě tu vůni a léčivost. Můžete vyrazit sami nebo s druhou osobou a budete si užívat koupel v pivu ve dvouvaně. Pro návštěvníky z větší dálky je možnost i přespání na jednu noc. Nemusíte se tedy omezovat v pití piva, které je po celou dobu pivní lázně k dispozici neomezeně.

Jak soutěžit?

  • Odesláním formuláře se správnými odpověďmi spolu s Vaším jménem a e-mailem nebo telefonem se zařazujete do slosování o ceny.
  • Vyhrát můžou 2 výherci.
  • Soutěž začíná zobrazením těchto podmínek (11. 4. 2013) a ukončení soutěže, tj. přijetí posledního e-mailu s odpovědí bude dne 19. 4. 2013 v 10:00.
  • Soutěž je časově omezena, ale na rychlosti a pořadí nezáleží.
  • Na jednoho soutěžícího je povolen jeden odpovědní e-mail. Při zjištění duplicit bude uživatel automaticky vyřazen.

 

Soutěžní otázky:

V kterém roce byly otevřeny pivní lázně v Plzni?
a) 2010
b) 2011
c) 2012

Obsahuje zážitek “Luxusní večeře na Chateau Mcely pro dva“ i prohlídku zámku?
a) Ano
b) Ne

Jak dlouhou platnost má univerzální poukaz zlatý?
a) 3 měsíce
b) 6 měsíců
c) 12 měsíců

Další podmínky:

  • Všechny přijaté správné odpovědi budou zařazeny do losování, které proběhne po ukončení soutěže. Výherce bude ihned kontaktován na základě uvedeného telefonního čísla nebo e-mailu a požádán o sdělení korespondenční adresy, kam mu bude výhra zaslána.
  • V případě zjištění duplicitních odpovědí nebo nepravdivých údajů (v rozporu se skutečností) si provozovatel vyhrazuje právo na nepřiznání výhry takovémuto uživateli a na úplné zrušení všech duplicitních odpovědí.
  • Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Pořadatel se zavazuje, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě. Výjimku tvoří pouze data výherců, která mohou být uveřejněna na stránkách Třetí věk ve formátu „Jméno – Město“).
  • Výhry jsou zasílány pouze v rámci území ČR a to na adresy výherců sdělených při telefonickém kontaktu. V případě, že se výhra vrátí odesílateli z důvodu nevyzvednutí výhercem, bude po dobu 1 týdne připravena k osobnímu vyzvednutí v sídle pořadatele. Pokud výhra nebude ani v této lhůtě vyzvednuta, propadá pořadateli.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu pravidel soutěže kdykoliv v jejím průběhu.
  • Výhry jsou právně nevymahatelné.
  • Pořadatel neposkytuje záruku nepřetržité funkčnosti, bezchybného provozu a zabezpečení portálu.
  • Pořadatel neodpovídá za jakoukoliv škodu, která byla nebo mohla být uživateli způsobena v souvislosti s jeho používáním nebo využíváním portálu Třetí Věk.
  • Tato pravidla jsou vytvořena v souladu s platnými zákony a dalšími právními předpisy České republiky a jsou závazná pro obě strany. Uživatel portálu svým dobrovolným vstoupením do soutěže potvrzuje, že byl s nimi prokazatelným způsobem seznámen a zavazuje se podle nich řídit.