Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Jarní zahradnická výstava Dům a zahrada

Publikováno: 10.03.08
Počet zobrazení: 3275

Největší květinový svátek na severu Čech pro Vás chystá výstaviště Louny. První letošní výstavou na lounském výstavišti bude zahradnický veletrh DžM A ZAHRADA. Brány výstaviště se otevřou ve dnech 17. až 20. dubna. Cílem je představit návštěvníkům co nejširší nabídku zahradního vybavení, doplňků a rostlin, nezapomínáme ani na stále více žádaný venkovní nábytek, zahradní techniku a nejrůznější doplňky pro vaší zahrádku.

Na své si při jarní výstavě DžM A ZAHRADA přijdou drobní pěstitelé a zahrádkáři, kteří do Loun zamíří za prvními jarními nákupy. Desítky zahradnických firem Vám zde nabídnou to nejlepší ze svého umění. Představí se s širokou nabídkou jarních, hrnkových a balkónových květin, okrasných dřevin, zahradnického a doplňkového zboží jako je např. zahradní mechanizace hobby zboží, pomůcky a potřeby pro zahradníky a zahrádkáře. Návštěvníci se mohou těšit i na nabídku cibulovin, masožravých rostlin, kaktusů, sukulentů, skalniček i zajímavých bonsají.

Hlavní expozice v pavilonu ˝A˝, jejíhož projektu se ujal známý zahradní architekt Kastner, ponese romantický název ˝OKRASNÁ MEDITAČNÍ ZAHRADA˝.
S ukázkou meditativní zahrady s tvarovanou borovicí, japonskou lucernou, originálním kamenem atd. Pan Kastner přiveze do Loun cca 20 druhů rostlin, které budou mít letos premiéru v České republice.

Výstava ˝Dům a zahrada˝ je určena všem, kteří bydlí!
Přijďte si vybrat z nepřeberné nabídky nábytku – stylový, moderní, proutěný, ratanový, masivní, zahradní i teakový. Velká nabídka sedacích souprav, postelí, kuchyní, bytového textilu a bytových doplňků.

Výstava ˝Dům a zahrada˝ je určena všem, kteří si chtějí vylepšit své bydlení!
Naleznete zde široký výběr sanitárního zařízení, novinek ze stavebního sortimentu – vysušování zdiva, sádrokartonové a nátěrové systémy, střešní krytiny a okapy.

Výstava ˝Dům a zahrada˝ je určena všem, kteří staví či rekonstruují!
Naleznete zde novinky z oblasti oken a zasklívání lodžií, dveří, podlah, schodišť, topení a krbových kamen, komínových systémů, bazénů a garážových vrat.

Veletrh zahrad, nábytku a stavebnictví ˝DžM A ZAHRADA˝. Výstava otevře brány lounského výstaviště ve dnech od 17. – 20.4.2008.

Více informací naleznete na stránkách http://www.diamantexpo.cz.

Zdroj: Diamant Expo s. r. o. – pí Herianová

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: