Dnes je 19.03.2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Rubrika: Téma týdne

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit.

Počet příspěvků: 90
Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Vlasta Otychová - 08.08.2010

Důchodce a dovolená. Jezdí naši senioři na dovolenou raději do zahraničí,do české republiky nebo zůstávají doma?

Hanka Ven - 25.02.2010

Na téma nezaměstnanost jsem již diskutovala na jiných stránkách, ale u starší generace jsem nenašla pochopení. Já jsem v důchodu 4 roky, odešla jsem hned jakmile jsem dovršila důchodového věku. Odešla jsem tedy v době, kdy již zde velká nezaměstnanost byla. Sama jsem l8 měsíců před důchodem hledala práci, tak vím co to obnáší. Lituji dnešní mladé lidi, že po absolvování škol, kde se připravovali na své budoucí povolání, zjistí, že nikde pro ně není uplatnění. Zde ale nejsou nezaměstnaní jenom absolventi škol, ale lidi v produktivním věku, kterým zbývá do důchodu třeba 10 let. A co udělali naši zákonodárci v parlamentu, vydají změnu zákona, která se týká pracujících důchodců, a to vylepšení jejich pracovněprávních vztahů. Myslím si, že pracující důchodci na tom vůbec nebyli špatně. Iniciativu měl parlament vyvinout spíše ve prospěch absolventů škol, kde by byla potřeba větší podpora státu. Tak jako stát přispívá podnikům na zaměstnávání absolventů, tak naopak by podnik měl platit státu za to, že zaměstnává důchodce.

Administrátor - 14.02.2010

NEZAMĚSTNANOST: Ostrý generační boj mezi mladými bez práce a pracujícími důchodci. Jak se na to díváte Vy?

Montrealer - 04.01.2010

Stránky jsou dobře čitelné v Internet Exploreru, hůře už ve Firefoxu, kde se zejména ankety (Odkud jste, Kolik je vám let) nezobrazují celé, jen dolní půlka. Také změna velkosti textu funguje ve Firefoxu nějak divně, zatímco v Internet Exploreru je to bez problémů. Doporučuji však ostatním čtenářům pro změnu velikosti textu používat spíš zobrazovací prostředky samotného internetového prohlížeče. Internet Explorer i Firefox k tomuto účelu používají klávesové zkratky Ctrl+Num plus pro zvětšení textu nebo Ctrl+Num mínus pro zmenšení textu. Já navíc musím u obou internetových prohlížečů používat nastavení barev "Pro glaukomatiky". To není žádné oficiální nastavení, tak jsem si to pojmenoval sám pro sebe. Nemohu se totiž dívat do příliš světlé obrazovky, pozadí textu mám tvrdě nastaveno na zelenou až oranžovou u obou internetových prohlížečů.
Pozdrav
Petr
Jsem už 3 roky zvyklý spíše na Firefox, takže pokud si chci nebo musím něco prohlédnout v Internet Exploreru, musím ve Firefoxu okopírovat adresní řádek a vložit jej do Exploreru. Také nevím, jak si mám v Exploreru nastavit odběr RSS kanálu, tj. zobrazování všech posledních příspěvků na Třetím věku. U Firefoxu jsem někde klikl na RSS kanál nebo odběr RSS (já pořádně nevím, co to je), ale ve Firefoxu mi to funguje. Jinak ovšem mám zásadní připomínku - doporučujte čtenářům, aby si Třetí věk četli přednostně v Internet Exploreru. Asi proto, že jej používají i v redakci. Zobrazení Třetího věku ve Firefoxu opravdu není dobré.

Josef Šantora - 01.01.2010

Tyto stránky jsem navštívil dnes po prvé.Jsou zajímavé, budu je rozhodně navštěvovat často.

Eva Haltufová - 06.12.2009

Ach jo, zase se změnily stránky, na které jsem byla zvyklá a pravidelně jsem je navštěvovala. Já, člověk konzervativní, tyto změny nesu dost těžce. Buď si zvyknu a nebo pá pá, stránečky...

Milena Staňková - 06.12.2009

Stránky jsou pěkné a přehledné.Povedlo se !

Přeji příjemný advent.

JANA SVAČINOVÁ - 03.12.2009

Dobrý den nové stránky jsou moc pěkné a přehledné,díky za ně.Přejí pěkný zbytek dne terenniberuska

Tausova - 03.12.2009

Jsou super!!! Výborná orientace a hezké uspořádání Gratuluji.

Administrátor - 30.11.2009

JAK SE VÁM LÍBÍ NOVÉ STRÁNKY?