Dnes je 25.04.2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Rubrika: Co se kde děje

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit.

Počet příspěvků: 50
Strana: 1 | 2 | 3 |

Ze Lhoty - 09.12.2011

Falešný šlechtic na iDnesu - četli jste to? Prý podvedl spoustu lidí s vysokoškolským diplomem. Jak se pak v té džugli máme zorientovat my senioři!Stále všichni kritizují, jak jsme naivní a vida - nejsme sami.To co se děje dnes, nemá opravdu obdoby.

magdalena - 19.10.2011

O víkendu jsem byla s manželem v krésné vinárně v Praze, tak se s vámi chci podělit a případně doporučit. Měli tam výborná vína a je to tam krásné. Už si nemůžeme dovolit chodit někam pořád, ale občas si takhle někam zajdem a je to příjemné rozptýlení. Tato vinárna se náchází na Praze 2 a jmenuje se La galerie http://www.lagalerie.cz/vinny-sklep/
. Až půjdeme někam příště, opět se podělím, jestli se nám tam líbilo, či nikoli.

Denisa Nováková - 28.06.2011

Nedávno jsem se dočetla o fotografické soutěži pro diabetiky, jejich rodiny, přátele a známé. Připadá mi to jako zajímavý projekt pro širokou veřejnost. Do soutěže se může přihlásit každý, koho se nějakým způsobem diabetes týká. I já několik diabetiků v rodině mám a jednu fotografii jsme do soutěže poslali a chystáme další. Je to zajímavé sledovat, jak lidé hlasují :-) Stačí vzít do ruky fotoaparát a podělit se s ostatními o Vaše vidění této nemoci. A navíc můžete vyhrát cenu návštěvníků webu nebo ceny odborné poroty v hodnotě až 20 000 Kč. Více informací a přihlášku najdete na www.rok1.cz

Karel Novák - 09.08.2010

Bývalo to i dřív, ale to nebyly přehrady, ale na místě těch lidí bych být nechtěl. Je mi jich líto

Pokorná - 08.08.2010

Co říkate na povodně na Liberecku? Takovéhle pohromy dřív určitě nebyly, nebo si málo pamatuju. Už i to počasí se zbláznilo.

Ivana Holanová - 18.02.2010

Dobrý den,
když pročítám Vaši diskuzi,nedá mi, abych Vám neobjasnila pár věcí. V první řadě chci říci, že ač na mapě vypadá Oskava jako zapadlá víska, je to obec s více než 1500 obyvateli, je zde veškerá vybavenost( obchody,pošta,kosmetika,pedikůra,kadeřnictví,zdravotní středisko,atd...). Je pravda, že vlak sem nejezdí, ale je nahrazen docela slušným autobusovým spojením, takže dostat se do Šumperka nebo Uničova není žádný problém. Mimo to, v našem penzionu nabízíme klientům možnost odvozu a doprovodu k lékaři, na úřady a podobně. Pokud se jedná o cenovou relaci pobytu, pohybuje se na vyšším průměru cen ostatních podobných zařízení. Vím,že vzhledem k výši dnešních důchodů je i to docela dost ( ubytování 4800/měs., obědy 1950/měs.,popř.celodenní strava 3900/měs.) ale vzhledem k tomu, že ostaní neziskovky a příspěvkové organizace mají navíc k těmto platbám možnost získat dotace na provoz, nemyslím si, že bychom nějak výrazně vybočovali z řady.( mimochodem, zkuste si odpovědět, kolik peněz Vám ze zmiňovaného důchodu zbyde, když zaplatíte nájem,inkaso,odvoz odpadu a všechny další poplatky a spočítáte si náklady na stravu za celý měsíc? troufám si tvrdit, že vyjdete také tak tak, s tím rozdílem, že naši klienti nemají starosti s úklidem,údržbou bytu,s nákupy,s vařením a pod.,takže žijí ve větším klidu a pohodě,což je v dnešní době k nezaplacení.

Montrealer - 29.01.2010

Pošlete tam e-mail, jsou ochotní, odpovědí vám. Ale když se podíváte na mapu, zjistíte, že je to zapadlá víska v Nízkém Jeseníku bez vlakového spojení. Právě ten pohled na mapu mě odradil. Krajina tam může být hezká, ale k odborným lékařům (kdo z vás je dneska nepotřebuje?) by se muselo trmácet až do Šumperka. Čímpak asi?

Irena Debnárová - 27.01.2010

Prosím o info o provozu penzionu - podmínky pro seniory a ceník

Montrealer - 21.01.2010

Jsem zvědav, kdo z průměrných důchodců na tento pobyt bude mít. Já mám důchod něco přes 9200Kč a nemyslím si, že by to na úhradu soukromého penzionu stačilo. Už jsem tam poslal informační dotaz.

Ivana Holanová - 20.01.2010

PENZION PRO SENIORY
1.3.2010 zahajujeme provoz našeho soukromého penzionu pro soběstačné seniory v obci Oskava u Šumperka. Nabizíme dlouhodobé ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením, včetně stravovacích a dalších služeb(návštěva lékaře, kadeřníka, úklid, nákupy apod.)Žádosti vyřizujeme dočasně BEZ POŘADNIKU !!! Bližší informace na tel.:774 064 552 nebo na email: Ivana.Holanova@seznam.cz