Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Víkend v termálním parku nejen pro důchodce a seniory

Publikováno: 20.10.06
Počet zobrazení: 3625

Užijte si týdenní dovolenou v příjemném prostředí západního Slovenska zaměřenou na relaxaci v termálparku VeÄžký Meder s možnostmi využití poznávacích výletů po okolí.

termín: 12. 11. – 19. 11. 2006
cena: 5.810,- Kč

Město VeÄžký Meder, mající 10.000 obyvatel, se nachází v jižním cípu západního Slovenska, mezi Bratislavou a Komárnem, ve vzdálenosti 10 km od hraničního přechodu přes Dunaj v Medvědově, a to do Maďarska směrem na GyĂśr (Ráb).

Od konce 70. let 20. století se město dostává do povědomí doma i v zahraničí, a to především díky termálnímu koupališti, které od roku 2004 nabízí rekreantům kvalitní služby v zrekonstruovaných objektech, nacházejících se v pěkném prostředí uprostřed zeleně na okraji města, jakož i díky 100 hektarovému lesoparku.
Termální koupaliště ve VeÄžkém Mederu bylo zpřístupněno široké veřejnosti v roce 1974 díky dvěma termálním pramenům léčivé vody o teplotě 57 – 68°C. Chemické složení geotermální vody je podobné piešťanským pramenům; léčivá termální voda blahodárně působí na pohybové ústrojí včetně kloubů, jakož i na celkovou regeneraci lidského organizmu.
Krytý bazén je v provozu od roku 2001. Jeho základ tvoří plavecký bazén atypického tvaru o rozloze 300 m2, hloubce vody 1,2 m a teplotě vody 30°C. Uprostřed bazénu se nachází vyvýšený perličkový bazén s vodou teplou 33°C, na okraji plaveckého bazénu pak dětský bazén s vodou teplou 33°C.

Základem druhé části komplexu s celoročním provozem je zrekonstruovaný částečně krytý bazén, jenž je v provozu od června 2004. Celková vodní plocha bazénu, se sedadly po celém obvodu vnitřních stěn a s vodotrysky, je 550 m2; 1/3 plochy je krytá, zbylá je venkovní, přístupná přes otvor ve zdi z části kryté. Venkovní část nabízí bizarní možnost koupání v přírodě, pod ochranou sálající páry, a to i v nejtužší zimě. Teplota vody v bazénu dosahuje 38 – 40°C, hloubka 1 m.

Cena zahrnuje:
dopravu, 7x ubytování a polopenze v hotelu Termál (2 – 4 lůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením, ve 2 případech společné soc. zařízení pro 2 pokoje), 7x polopenzi (první jídlo sobotní večeře, poslední sobotní snídaně), vstup do termálních bazénů na 7 dní. Jedna večeře vepřové hody. Fakultativní výlety – GyĂśr, Gabčíkovo atd. Možnost návštěvy vinného sklepa s degustací.

Více informací na tel. čísle: tel. 222 212 078, mob. tel.: 602 455 526, nebo internetu CK Růžový Panter

Důchodce, senior, penzista a relaxace

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: