Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Fashion arena ve Štěrboholích otevřena

Publikováno: 19.11.07
Počet zobrazení: 9152

Příznivci prestižních značek za skvělé ceny se dočkali! Již 15. listopadu se otevřela Fashion Arena – první pražské outletové centrum špičkové kvality. Zákazníci zde naleznou nejen značky na českém trhu známé, ale i značky zcela nové, které se v České republice objevují poprvé. Minimální slevy značkového zboží začínají na 30 % a dosahují až 70 % z původní ceny zboží.


Ilustrační foto

Značkové zboží s celoročními slevami, které je tak oblíbené v západní Evropě, Velké Británii a USA, je nyní k dostání i u nás. V outletovém centru Fashion Arena si jeho návštěvníci budou moci vybírat – od sportovního oblečení přes módu, obuv a doplňky až po šperky a parfumerii.

Již 15. listopadu se příznivci nakupování za velmi výhodné ceny mohou těšit mimo jiné na sportovní značky Alpine Pro, Adidas, Puma nebo Nike, módní značky OP Prostějov Profashion, Bushman, Levi´s, Mango, Pepe Jeans London, Sarar, Gardeur Ladies, Gardeur Men, Jet Set či Egisto. Značkové oblečení a hračky pro děti lze pořídit v obchodech Kids Bibi Shop a Pompo Toys. Bižuterii, klenoty a hodinky nabídnou Klenoty Aurum, Festina a Dyrberg/Kern, parfémy FAnn Parfumerie a potřeby pro domácnost Tchibo.

Zákazníky čekají v den otevření i v dalších dnech zajímavé akce. V rámci soutěže, pořádané sportovní značkou Alpine Pro, mohou návštěvníci od 15. do 22. listopadu 2007 soutěžit o automobil.

Poloha outletového centra Fashion Arena v Průmyslové ulici umožňuje snadný přístup zákazníkům z blízkého i širokého okolí. Automobilem se zákazníci dostanou do centra po Jižní spojce, odbočením na Hloubětín a dále Průmyslovou ulicí přímo k vjezdu do Fashion Arena. Ti, kdo do outletového centra nepojedou automobilem, mohou využít bezplatnou kyvadlovou dopravu. Ta bude jezdit každých 30 minut z konečné stanice metra A – Depo Hostivař.

Otevírací doba centra vychází zákazníkům vstříc, a to i s ohledem na blížící se vánoční svátky. Fashion Arena bude běžně otevřena každý den od 10 do 21 hodin, od čtvrtka do soboty v týdnech zbývajících do 23. prosince bude mít Fashion Arena otevřeno do 22 hodin.

Více informací je k dispozici na www.FashionArenaOutlet.cz.

Zdroj: Crest – tiskové středisko, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: