Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Radost z pohybu!

Publikováno: 31.03.08
Počet zobrazení: 5554


      O revmatu snad slyšel již každý. Termínem revma se rozumí mnoho rozdílných onemocnění vaziva, které postihují především klouby a měkké části klouby obklopující. Bolesti, otoky a omezení pohybu jsou charakteristické pro tato onemocnění. Revmatická onemocnění ovšem nejsou otázkou stáří. Mezi postiženými jsou dospělí, stejně jako děti a mladiství. Ještě před několika málo lety byla revmatická onemocnění považována většinou za doživotní trápení.

Co přinesl výzkum v této oblasti?
Na základě tisíců klinických dat o nemocných s revmatismem mohla být v rakouském Institutu pro výživové terapie Lungau v St.Michael poprvé vyvinuta vědecky fundovaná, výživově medicinální dietetická potravina, která působí příznivě na správnou činnost pohybového ústrojí – RheumaBasan.

Radost z pohybu! Užívám RheumaBasan
Společným znakem pohybových obtíží bývají často zanícené tkáně. Dietetická opatření a antioxidačně působící mikroživiny (např.vitamin C, vitamin E, selen) působí příznivě na činnost kloubů a chrání jako pohlcovače radikálů buněčné membrány v zanícených tkáních. Zásaditá forma v RheumaBasan neutralizuje kyselé produkty látkové výměny a působí vhodně na symptomatiku bolesti. Sulfáty glukosaminu a chondroitinu jsou přirozené stavební kameny kloubních chrupavek podporující jejich látkovou výměnu. Díky komplexnímu a vyváženému složení RheumaBasan přirozenou cestou příznivě působí na činnost pohybového a styčného ústrojí.

RheumaBasan příznivě působí na činnost kloubů!

RheumaBasan je dietetická potravina pro zvláštní lékařské účely a je vhodná jako podpůrný prostředek pro osoby s pohybovými potížemi. Blahodárně působí na správnou činnost kloubů. Podporuje jejich regeneraci. RheumaBasan obsahuje kombinaci 20 složek sestavenou pro podporu správné činnosti pohybového ústrojí. Skládá se jednak z vitaminů, stopových prvků, aminokyselin, zásaditých živin, bioflavonoidů, ale také z glukosaminu a chondroitinu.

RheumaBasan je světovou novinkou. Šetří Váš žaludek a dobře se snáší s různými léky.
Důležité upozornění: přípravek může být užíván na základě doporučení lékaře, nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí či farmacie.

K dostání ve vaší lékárně. Pokud lékárna tento přípravek ještě nemá, může Vám jej objednat u lékárenských velkoobchodů (Phoenix, AllianceUnichem, Pharmos, Gehe) pod čárovým kódem 9002969050028. Přibližná cena preparátu je 480Kč.

Jestliže Vám jej v lékárně nebudou ochotni objednat, volejte na bezplatnou telefonní linku 800 100 140 v době Po až Čt od 9 do 16 hod. a Pá od 9 do 12 hod. Volat můžete bezplatně i z mobilních telefonů a telefonních automatů. Naši pracovníci Vám tento preparát pomohou získat. Na této lince také rádi zodpovíme Vaše dotazy.
Své dotazy můžete zasílat i na e-mail: vegall@vegall.cz.

Internetové stránky http://www.vegall.cz.

Zdroj: VEGALL Pharma, s. r. o.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: