Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Lázeňská dovolená

Publikováno: 18.07.08
Počet zobrazení: 6271


      V poslední době začínají i mezi poměrně oblíbené dovolené patřit lázně. A proč ne. Člověk je v příjemném prostředí, které je většinou obklopené přírodou, nemá žádné starosti, stres a ještě si dopřává příjemné věci jak pro tělo tak i pro ducha. Lázeňská dovolená ani nemusí být drahá. Stačí se jen porozhlédnout po internetu a vybrat si.

Na úvod bych se zmínila jak je to s placením lázní a přidala tip, kam vyrazit.

Kdo může předepsat lázeňskou léčbu.
Většinou to bývá tak, že léčebný program doporučuje ošetřující lékař – specialista. Doporučení může být buď přímo na návrhu lékařské zprávy nebo na zvláštním tiskopisu. Pojišťovna prověří, že se jedná skutečně o jejího pojištěnce a předá doporučení reviznímu lékaři k posouzení. Schválený návrh zašle pojišťovna přímo do lázeňského zařízení, které je uvedeno na 1. místě. V případě že je termín a místo volné, pacient je vyrozuměn 5 dnů před nástupem spolu s dalšími informacemi, týkajícími se pobytu.

Typy úhrady
Komplexní lázeňská péče: Poskytuje se po úrazech, operacích, srdečních infarktech, při onemocnění diabetem, i při chronických chorobách. Pojišťovna hradí v tomhle případě ubytování, stravování a léčebný program.
Příspěvková lázeňská péče: Pojišťovna hradí pouze léčebný program, stravování a ubytování si pacient hradí sám. Používá se v případě chronických onemocnění, kde se předpokládá opakovaná lázeňská péče.
Samoplátce: Není potřeba schvalování revizním lékařem, pacient si vše hradí sám.

Tip na lázeňskou dovolenou

Už dlouhou dobu mají Lázně Luhačovice krom jiných léčebných programů na programu také Pobyt pro seniory. Pacient si sám může vybrat ubytování – od lázeňských penzionů až po čtyřhvězdičkové hotely. Samozřejmostí je objednání stravy jako polopenze, plné penze, polopenze výběrové, plné penze výběrové nebo bez stravy.
Program zahrnuje uvítací přípitek, 7x ubytování, regenerační program (1x konzultace s lékařem, 5x procedura dle předpisu lékaře, denně pitná kůra, 5x inhalace minerální vody), 1x sladkost a káva, lázeňský poplatek.
Cenové rozpětí je poměrně velké, záleží na typu ubytování, stravě apod., pohybuje se od 3480,- do 12580,-
Lázně Luhačovice jsou vhodné jak svou polohou, tak cenovou dostupností s vysokým komfortem. Luhačovice také nabízí spoustu jednodenních výletu a mnoho sportovních i turistických atrakcí.

Zdroj: internet, Foto: http://www.lazneluhacovice.cz

Vaše komentáře

Celkem 2 komentáře (0 komentářů čeká na schválení)

06.08.2010 07:45  admin

Dobrý den, prosím podívejte se přímo na stránky Lázní Luhačovic http://www.lazneluhacovice.cz, nebo je kontaktujte na tel. čísle 577 682 100, kde Vám podají aktuální informace jejich nabídky. Hodně zdraví.

05.08.2010 18:26  miloslava

dobrý den. Jsem v PID 3.skupiny s onemocn.srdce.Můj životní přítel je v PID 3 skupiny s Parkins.nemocí. Rádi bychom využili Vašich nabídekjsou-li pro nás nějaké výhodnější možnosti. Věk 58+60. Děkujeme za informace.

Zanechte komentář: