Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Nejlepší inspirace pro volný čas – Veletrh TOURISM EXPO

Publikováno: 22.01.11
Počet zobrazení: 2417
flora_tourist Novou sezónu Výstaviště Flora Olomouce tradičně otevře výstava služeb cestovního ruchu a volného času TOURISM EXPO. 16. ročník veletrhu zaměřeného na propagaci turistiky a cestovního ruchu se bude konat ve dnech 28. – 30. ledna 2011.

Olomoucký TOURISM EXPO nabízí návštěvníkům příležitost, jak se hned na začátku roku seznámit s aktuální nabídkou domácích a zahraničních dovolených, poznávacích a léčebných pobytů desítek cestovních kanceláří, agentur, ubytovacích a stravovacích zařízení, dopravců, lázní a sanatorií z České republiky a Slovenska.

TOURISM EXPO je tradičně i osobitou přehlídkou zajímavostí turistických regionů a mikroregionů ČR – zejména střední, severní a jižní Moravy, východních Čech, Vysočiny, atd., s pozoruhodnými památkami, folklorem, tradicemi, či specialitami včetně kulinářských.

flora_tourist2

Nebude chybět ani nabídka zážitkové turistiky, adrenalinových sportů s možností vyzkoušet si je „na vlastní kůži“, na stáncích vystavovatelů se objeví sportovní vybavení a potřeby, turistické mapy, autoatlasy, odborná literatura, nabídka cestovního pojištění.
Součástí veletrhu bude každodenní doprovodný program s aktivitami pro volný čas od sportování až po módní přehlídky – s finálové kolo soutěže MISS Haná 2011.
Vstupenky na veletrh jsou slosovatelné, letošní výherci si z výstaviště odvezou zájezdy do Paříže, Benátek, Chorvatska a další zajímavé ceny.

Zdroj: Flora-ol.cz – pí Studená

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: