Dnes je 14.05.2024, Svátek má Bonifác, zítra Žofie

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Úvahy důchodců o dění kolem nás

Publikováno: 28.03.12
Počet zobrazení: 1009
Autor článku: Třetí věk
Sledujete v televizi zprávy a denní tisk? Co Vás při nich napadá? Podělte se s námi o své úvahy a názory.

Vyvlastnění bude pro stát jednodušší – to znamená, že když vám přes pozemek povede silnice, dostanete méně než teď. Tak se raději moc nebraňme, nebo nedostaneme vůbec nic. Spekulanti nebudou mít šanci. Případ Ludmily Havránkové se táhly 7 let a v podstatě vyhrála. Dostala balík peněz a nové pozemky.

Šéf pražské policie se kvůli chybám v kauze JANOUŠEK nehodlá vzdát své funkce. Je známo, že u nás projde vysoce postaveným pohlavárům daleko víc než v zahraničí. A co teprve telefonní odposlechy! Ty už žijí vlastním životem – ale zajímavým. ODS se už odrovnala, uvidíme, jak se to odrazí při volbách.

Dva roky po havárii ve Smolensku se objevila nová fakta. Pravda nebo konspirace? Má na svědomí pád letadla někdo další? Vdovy a pozůstalí chybě pilota nevěří.

Viktor kožený nemusí být vydán z Baham – rozhodl to soud v Londýně. Co by tu, taky, chlapec, dělal! Je mu tam dobře a nám posílá už sedmnáctý rok pozdravy. A jeho kolega Vostrý pobývá na Belize, tam je taky fajn.

Zákon o obecném referendu – jde o to, zda lidé v naší zemi jsou schopni fundovaně rozhodovat.

Transplantace obličeje v Americe a opět Čech Bohdan Pomahač. Aspoň na toho můžeme být v naší hrdí.

Syrské úřady mučí a vězní děti. DĚTI to mají taky čím dál horší, dětská práce, pedofilové… A až budou důchodci, nebudou mít ani důchod.

Papež na Kubě v náznacích vyzýval ke změně režimu – ovšem marně. Zásadní změny na obzoru nejsou.

Film TITANIK budeme moci vidět v 3D. Tak si na to můžeme pořídit jiné brýle než na čtení. Plastický obraz má sice budoucnost, ale skutečný svět to není. Oko je oko.

„Poctiví“ úředníci o penězích z EU rozhodují skoro stejně jako křišťálový Gros. Stovky projektů zamrzly, takže se k penězům zase nikdo nedostane.

AIR MARSHAL , letečtí příslušníci policie trénují – třeba do Česka domluví i Pitra ze Švýcarska. Ten měl nastoupit do vězení už v létě 2007 – a stále nic.

V pití piva sice máme prvenství, ale spotřeba klesá. Tak do něj pivovary přidají ovocnou šťávu, alkoholu bude méně a ženy se třeba dají nalákat. Štamgasti těžko.

Snowboardistka se zranila v Harrachově – sport je stále nebezpečnější a naše vnoučata stále chtějí více adrenalinu.

Za politické malůvky do vězení? Ve vězení bychom měli mít jiné gaunery než lidi, kteří domalovávají politiky na plakátech.

Těžba pod Karvinou na obzoru. Připraví pět set lidí o střechu nad hlavou. Uhlí bude mít zřejmě zelenou, když je plyn stále dražší. Není to tak dlouho, kdy jsme uhlí a dříví odstavili na druhou kolej.

Péče v domácím prostředí – určitě je dobrá, jde jen o to, zda se nemocnice nebudou zbavovat odpovědnosti. A také o to, kdo a jak zaplatí zdravotní sestry. Aby se to stihlo dřív, než všechny utečou do zahraničí.

V Havířově hledají muže, který se na motorce projížděl úplně nahý! Už se asi tak těší na jaro, jen aby se nenastydl, ještě se má ochladit. Přilbu na hlavě měl, takže vlastně žádný předpis neporušil.

Autor: Třetí věk, Foto: internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: