Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Slevy pro seniory – dovolená 2012 – 2. část

Publikováno: 17.04.12
Počet zobrazení: 6171
Přemýšlíte kam v létě za sluníčkem? Máte chuť objevovat nová letoviska? Víte, že můžete při nákupu zájezdu ušetřit?
Některé cestovní kanceláře nabízí slevu pro seniory a my jsme se na toto téma zaměřili. Dozvíte se, kde můžete seniorskou slevu u výběru vaší dovolené uplatnit.

Cestovní kancelář Victoria

Cestovní kancelář Victoria působí již 19. sezónu. Jejich pobočky najdete v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Přerově a v Liberci nebo je možné sjednat zájezd u autorizovaných prodejců. Protože se nezadržitelně blíží léto, představíme si zájezdy na letní sezónu 2012. Nabídka letního katalogu je široká, můžete si vybrat z pobytových zájezdů do Chorvatska, Černé Hory, Itálie, Francie a Španělska. Dále cestovní kancelář Victoria pořádá poznávací zájezdy do hlavních evropských měst i speciální zájezdy (např. Květinové Holandsko, Kouzla Italských Dolomit, Víkend v Benátkách), pro větší sportovce všech věkových kategorií je nabídka turistických a cyklistických výlety. Kdo má rád relaxaci, přijde si na své u odpočinkových výjezdů do termálních lázní v Maďarsku, Rakousku, Německu a na Slovensku.

Seniorská sleva 5 %

Seniorský věk je tou pravou dobou pro poznávání a odpočinek v nejrůznějších koutech světa. Ideálním obdobím pro cestování ve vyšším věku je mimosezóna, tj. období, kdy teploty nedosahují extrémních hodnot, ceny jsou příznivější a atmosféra v jinak velmi rušných střediscích je nyní klidnější, právě jako stvořená pro vás. Cestovní kancelář Victoria k tomu ještě nabízí speciální slevu. Seniorská sleva je určena pro ty, kteří v den zahájení pobytu dosáhnou věku minimálně 60 let. Sleva může být poskytnuta pouze u zájezdech mimosezónních, to znamená na zájezdech, které se konají mimo termíny 29.6. až 2.9.2012. Seniorskou slevu je možné získat společně se slevou za včasný nákup. Do 30.4. činí sleva za včasný nákup až 10 %.

Španělsko pro seniory

V letošním roce má cestovní kancelář Victoria pro seniory pobytové zájezdy do Španělska, které jsou dotované španělskou vládou. Jsou určené pro seniory od 55 let věku. Pokud patříte do této věkové kategorie, můžete letět do španělské Andalusie – Costa del Sol nebo na největší ostrov z Baleárských ostrovů – Mallorcu.

Konkrétní nabídku najdete na http://www.victoria-ck.cz/.

Španělsko pro seniory najdete na http://www.victoria-ck.cz/cz/leto/04spanelsko/01spanelsko_pro_seniory/01ANDALUSIE_hotel_Playa_Bonita/ nebo na http://www.victoria-ck.cz/cz/leto/04spanelsko/01spanelsko_pro_seniory/02_MALLORCA_hotel_Delfin_Mar/

Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 2 komentáře (0 komentářů čeká na schválení)

18.01.2013 10:03  Šéfredaktorka

Seniorská sleva se vztahuje na jednotlivou konkrétní osobu, druhá musí platit plné jízdné.

16.01.2013 17:46  Dana

Zdravím !mam dotaz na seniorskou slevu .musi mit obě osoby 55 let,nebo stačí jen jak ma jeden.Děkují...

Zanechte komentář: