Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Letošní veletrh SENIOR PRAHA proběhne 5.- 6.10.2012

Publikováno: 25.05.12
Počet zobrazení: 4488
Přípravy 2. ročníku veletrhu Senior Praha pro péči a aktivní život seniorů jsou v plném proudu. Konat se bude 5.- 6. 10. 2012 na Výstavišti v Praze v Holešovicích.

Součástí akce bude nově festival SENIOR FEST s bohatým kulturním programem za účasti známých zpěváků, herců, moderátorů i sportovců. Těšit se můžete na 11. ročník tradičního běhu seniorů Stromovkou s názvem SENIORSKÁ MÍLE rozšířený i o procházku a běh babiček/dědečků s vnoučaty. Vloni závod odstartovala paní Dana Zátopková, která letos slaví 90. narozeniny a vítězem hlavní kategorie nad 60 let stal známý kardiolog MUDr. Jan Pirk, který se závodu účastní pravidelně již několik let. Součástí doprovodných aktivit bude i podpora oslav Mezinárodního dne seniorů, který připadá každoročně na první říjnový den. K tomuto SVÁTKU SENIORŮ bude připraven mimo jiné venkovní program s vystoupeními mnoha známých osobností.

Veletrh nabídne širokou škálu produktů a služeb určených nejen pro seniory. Letošní ročník je ve znamení volnočasových aktivit pro seniory, aktivního života i ve vyšším věku a kvalitní zdravotní péče. Naleznete zde tipy jak trávit volný čas, jak se dále vzdělávat, kam si jít zasportovat nebo kam vyrazit s vnoučaty na výlet. Bohatá bude nabídka lázeňské péče a pobytů, zdravotní péče se zaměřením na péči o chrup, sluch, zrak, chybět nebudou ani diabetické či ortopedické pomůcky. Během veletrhu se budete moci poradit s předními odborníky, ale také zakoupit a vyzkoušet si řadu zdravotních pomůcek, léčebné kosmetiky, výrobky zdravé výživy i doplňky stravy. Novou oblastí veletrhu je tzv. anti-aging, moderní medicína proti stárnutí. V poradenském centru Úspory energií bude nejen pány jistě zajímat, jak ušetřit za energie v domácnosti. Samozřejmostí je představení neziskových organizací, občanských sdružení, klubů a spolků pro seniory.

„Naší snahou je připravit spolu s širokou nabídkou produktů a služeb pro seniory i bohatý kulturní a sportovní program, hudební a divadelní vystoupení v podání známých osobností. Chybět nebude výtvarné umění, mluvené slovo, zajímavé přednášky, soutěže i slosování o hodnotné ceny“, dodává s nadšením ředitelka veletrhu Ing. Jitka Šefránková a srdečně Vás zve na největší akci pořádanou pro seniory v České republice.

Staňte se i Vy součástí nezapomenutelných dnů pro seniory!
Více informací na www.seniorpraha.cz.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: