Dnes je 27.07.2024, Svátek má Věroslav, zítra Viktor

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Soutěž o vstupenky do pražského kina Lucerna – ukončena

Publikováno: 8.03.13
Počet zobrazení: 6889
kino Lucerna_1 Ve spolupráci s pražským kinem Lucerna jsme pro vás připravili soutěž o 2 vstupenky na film Babovřesky. Promítání se uskuteční v pátek 29. 3. ve 14:00.
Soutěž je ukončena, výhercem je Iva B. z Prahy 4

Babovřesky
r.: Z. Troška, ČR, 2013, 133 min., DCP, přístupný od 12 let, do kin uvádí: FALCON

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvnou komedií ze života současné jihočeské vesnice Babovřesky, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno…, sleduje kupící se nedorozumění asouhry náhod, které pořádně zamotají hlavu jejím obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Slovy režiséra: „Je to prostě film tak ‚trošku‘ ze života“.

Více informací a nápovědu pro správné řešení otázek najdete http://www.lucerna.cz/kino.php.

Jak soutěžit?

  • Odesláním formuláře se správnými odpověďmi spolu s Vaším jménem a e-mailem nebo telefonem se zařazujete do slosování o ceny. Vyhrát může 1 výherce.

Podmínky:

  • Soutěž začíná zobrazením těchto podmínek (8. 3. 2013) a ukončení soutěže, tj. přijetí posledního e-mailu s odpovědí bude dne 22. 3. 2013 v 10:00.
  • Soutěž je časově omezena, ale na rychlosti a pořadí nezáleží.
  • Na jednoho soutěžícího je povolen jeden odpovědní e-mail. Při zjištění duplicit bude uživatel automaticky vyřazen.

Soutěžní otázky:

Autorem filmu Babovřesky je známý český autor letních komedií, tradičních výpravných pohádek i trilogie založené na ostrých vtipech. Kdo je režisérem filmu Babovřesky?
a) Zdeněk Troška
b) Miloš Zábranský
c) Roman Skamene

Režisér filmu natočil snad i nejznámější českou komediální trilogii, která je nezapomenutelná i díky hereckému výkonu Heleny Růžičkové. Jaký je název trilogie?
a) Kameňák
b) Slunce, seno, …
c) Bastardi

Návštěvnost filmu Babovřesky trhá v kinech rekordy. Dokázali byste odhadnout, jakou návštěvnost slavil film po premiérovém víkendu, tedy za první čtvrtek až neděli, v českých kinech?
a) 40 000 diváků
b) 100 000 diváků
c) 140 532 diváků

Losování výherce:

Všechny přijaté správné odpovědi budou zařazeny do losování, které proběhne po ukončení soutěže. Výherce bude ihned kontaktován na základě uvedeného telefonního čísla nebo e-mailu a požádán o sdělení korespondenční adresy, kam mu bude výhra zaslána.

Další podmínky:

  • V případě zjištění duplicitních odpovědí nebo nepravdivých údajů (v rozporu se skutečností) si provozovatel vyhrazuje právo na nepřiznání výhry takovémuto uživateli a na úplné zrušení všech duplicitních odpovědí.
  • Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Pořadatel se zavazuje, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě. Výjimku tvoří pouze data výherců, která mohou být uveřejněna na stránkách Třetí věk ve formátu „Jméno – Město“).
  • Výhry jsou zasílány pouze v rámci území ČR a to na adresy výherců sdělených při telefonickém kontaktu. V případě, že se výhra vrátí odesílateli z důvodu nevyzvednutí výhercem, bude po dobu 1 týdne připravena k osobnímu vyzvednutí v sídle pořadatele. Pokud výhra nebude ani v této lhůtě vyzvednuta, propadá pořadateli.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu pravidel soutěže kdykoliv v jejím průběhu.
  • Výhry jsou právně nevymahatelné.
  • Pořadatel neposkytuje záruku nepřetržité funkčnosti, bezchybného provozu a zabezpečení portálu.
  • Pořadatel neodpovídá za jakoukoliv škodu, která byla nebo mohla být uživateli způsobena v souvislosti s jeho používáním nebo využíváním portálu Třetí Věk.
  • Tato pravidla jsou vytvořena v souladu s platnými zákony a dalšími právními předpisy České republiky a jsou závazná pro obě strany. Uživatel portálu svým dobrovolným vstoupením do soutěže potvrzuje, že byl s nimi prokazatelným způsobem seznámen a zavazuje se podle nich řídit.

Vaše komentáře

Celkem 2 komentáře (0 komentářů čeká na schválení)

17.03.2013 15:46  Šéfredaktorka

Děkujeme za upozornění, jedná se o pátek, už je to spraveno.

17.03.2013 13:16  Jarda

Dobrý den. Film se bude promítat až v roce 2021? Dříve pondělí 29.3. nebude. S pozdravem Jarda

Zanechte komentář: