Dnes je 28.03.2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Soutěž o elektrický zubní kartáček – ukončena

Publikováno: 15.07.13
Počet zobrazení: 7273
Problémy se zuby se dříve nebo později dostaví u každého. Většina lidí v pokročilém věku o své zuby zčásti nebo zcela přijde. Přečtěte si, jak se mají zuby správně čistit a soutěžte s námi o elektronický zubní kartáček. Soutěž je ukončena, výhercem je Marek V. z Brna. Gratulujeme!

Většinou se o to, jak správně čistit zuby zajímáme, až už je příliš pozdě. Přitom to není nic příliš náročného a touto znalostí bychom si usnadnili mnoho pozdějších problémů.

Základem je použití správné techniky čištění. Důležité je držet kartáček dostatečně jemně, abyste nad jeho pohyby měli úplnou kontrolu. Zapomeňte na vodorovné pohyby kartáčku, které většina lidí používá! Kartáček držte pod úhlem 45 stupňů a to zčásti i na dásni. Čištění provádějte ták, abyste krouživým pohybem vytvářeli na zubu malé kroužky. Tuto techniku provádějte postupně na každém zubu. Celé čištění zabere kolem 3 minut.

Ideální je čistit si zuby po každém jídle. Pokud toho nelze z různých důvodů dosáhnout, tak alespoň dvakrát každý den – ráno a po snídani a večer před spaním. Často opomíjené je čištění mezizubních prostor. V dnešní době je k dispozici velký výběr k tomu určených kartáčků, dobře poslouží ale i dentální nit.

V dnešní moderní době jsou k dostání i elektronické zubní kartáčky. O jeden takový – Philips Sonicare FlexCare+ HX6995/10 – s námi můžete soutěžit.

Jak soutěžit?

  • Odesláním formuláře se správnými odpověďmi spolu s Vaším jménem a e-mailem nebo telefonem se zařazujete do slosování o ceny.
  • Vyhrát může 1 výherce.
  • Soutěž začíná zobrazením těchto podmínek (15. 7. 2013) a ukončení soutěže, tj. přijetí posledního e-mailu s odpovědí bude dne 29. 7. 2013 v 10:00.
  • Soutěž je časově omezena, ale na rychlosti a pořadí nezáleží.
  • Na jednoho soutěžícího je povolen jeden odpovědní e-mail. Při zjištění duplicit bude uživatel automaticky vyřazen.

Soutěžní otázky:

Zánětlivé onemocnění závěsného aparátu zubů se jmenuje:
a) Paradentóza
b) Skleróza
c) Protéza
 
Vrstva bakterií, která se tvoří na zubech a dásních se nazývá:
a) Zubní mech
b) Zubní exém
c) Zubní plak
 
Narušení zubní skloviny je označováno jako:
a) Zubní kaz
b) Zubní výduť
c) Zubní aparát
 

Další podmínky:

  • Všechny přijaté správné odpovědi budou zařazeny do losování, které proběhne po ukončení soutěže. Výherce bude ihned kontaktován na základě uvedeného telefonního čísla nebo e-mailu a požádán o sdělení korespondenční adresy, kam mu bude výhra zaslána.
  • V případě zjištění duplicitních odpovědí nebo nepravdivých údajů (v rozporu se skutečností) si provozovatel vyhrazuje právo na nepřiznání výhry takovémuto uživateli a na úplné zrušení všech duplicitních odpovědí.
  • Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Pořadatel se zavazuje, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě. Výjimku tvoří pouze data výherců, která mohou být uveřejněna na stránkách Třetí věk ve formátu „Jméno – Město“).
  • Výhry jsou zasílány pouze v rámci území ČR a to na adresy výherců sdělených při telefonickém kontaktu. V případě, že se výhra vrátí odesílateli z důvodu nevyzvednutí výhercem, bude po dobu 1 týdne připravena k osobnímu vyzvednutí v sídle pořadatele. Pokud výhra nebude ani v této lhůtě vyzvednuta, propadá pořadateli.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu pravidel soutěže kdykoliv v jejím průběhu.
  • Výhry jsou právně nevymahatelné.
  • Pořadatel neposkytuje záruku nepřetržité funkčnosti, bezchybného provozu a zabezpečení portálu.
  • Pořadatel neodpovídá za jakoukoliv škodu, která byla nebo mohla být uživateli způsobena v souvislosti s jeho používáním nebo využíváním portálu Třetí Věk.
  • Tato pravidla jsou vytvořena v souladu s platnými zákony a dalšími právními předpisy České republiky a jsou závazná pro obě strany. Uživatel portálu svým dobrovolným vstoupením do soutěže potvrzuje, že byl s nimi prokazatelným způsobem seznámen a zavazuje se podle nich řídit.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: