Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Agentura Pečujeme o druhé: Postaráme se o vaše nejdražší

Publikováno: 23.01.14
Počet zobrazení: 3140
Pečujeme o druhé Jana si nemohla dovolit luxus zůstat s maminkou doma, navíc se bála, že by další práci ve svém věku už nesehnala. Přestěhovat maminku do malého bytu 1+1 také nebylo možné. Uprostřed bezvýsledných úvah se Jana naštěstí v pravý čas dozvěděla o službě Pečujeme o druhé.

Hned první schůzka rozptýlila většinu Janiných obav a pochybností. S ředitelkou agentury se bavily nejen o maminčině aktuálním zdravotním stavu, ale také o jejích zálibách a zvycích. Po důkladném rozboru situace byla Janě doporučena nejvhodnější péče.

Pracovnice agentury se nyní o Janinu maminku stará už déle než tři měsíce a za tu dobu jsou vidět pokroky, které dělá na cestě k posílení soběstačnosti. Agentura pomáhá nejen se základními věcmi, jako je hygiena, vaření, nákupy nebo návštěvy lékaře, ale díky aktivizační terapii, tréninku paměti nebo ergoterapii se seniorku snaží dostat zpět do aktivního života.

Janina maminka si nyní znovu užívá života. Díky péči agentury Pečujeme o druhé získala nejen trpělivou pečovatelku a pomocnou ruku v domácnosti, ale také příjemnou společnici.

„Pečujeme o fyzické i psychické blaho. Dle zdravotního stavu klienta doprovázíme na vycházky do parku, na úřad nebo do obchodu. Přineseme nákup, poštu či léky, nebo klienta dovezeme k lékaři nebo na setkání s přáteli. Běžný úklid domácnosti je samozřejmostí. Uvaříme, zajistíme generální úklid a další služby. Vše podle přání, potřeb a schopností klienta,“ popsala část služeb agentury její ředitelka Alena Zmrzlá.

Pečujeme o druhé

Agentura Pečujeme o druhé zajišťuje péči o seniory 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Poskytuje komplexní služby a disponuje profesionálními ošetřovatelkami, které jsou pravidelně školené nejen v praktických dovednostech a znalostech, ale také v komunikaci a v efektivní spolupráci s klientem. Zajišťuje péči o osobní hygienu, přípravu a podávání jídla a aktivně seniory podporuje v denních činnostech. Součástí aktivizační terapie jsou i masáže a cvičení prováděné zkušenou fyzioterapeutkou. Masáže mohou využít i ostatní rodinní příslušníci.

Služby nezahrnují jen péči o seniory. Agentura Pečujeme o druhé zajišťuje i pomoc s drobnými domácími opravami, od opravy kapajícího vodovodního kohoutku až třeba po vymalování pokoje nebo bytu. Veškeré opravy končí úklidem.

Kompletní nabídku služeb najdete na stránkách agentury www.pecujemeodruhe.cz.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: