Dnes je 16.04.2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Kolik jste už letos udělali KROKŮ KE ZDRAVÍ?

Publikováno: 9.09.16
Počet zobrazení: 1623
  Autor: Ondřej Hampl
Přidejte se k nám! Sraz je u hotelu Krakonoš v Mariánských Lázních, v sobotu, 10. září 2016 dopoledne. Spolek Klub Krušných hor ve spolupráci s Klubem českých turistů zde odstartují úderem jedenácté hodiny právě ten Váš KROK nejen KE ZDRAVÍ.

Bavit se budou dospělí i děti, malí, mladí i dříve narození.

 

Univerzální recept na zdraví neexistuje. Každému dělá dobře něco jiného, každý má jiné potřeby. Jisté však je, že pohyb, zdravá strava, prevence, ale i zábava patří k základním pilířům péče o to nejcennější, co máme, o zdraví.

Program, který pořadatelé na sobotní odpoledne připravili, uspokojí všechny věkové skupiny, aktivní sportovce i vyznavače klidnějších pohybových aktivit. Přesně v 9.00 hodin se v prostorách hotelu Krakonoš otevře informační a registrační kancelář.

 

NORDIC WALKING si u nás za poslední roky získal oblibu a není již nic mimořádného vidět pěší turisty se speciálními holemi v lese nebo i ve městech.

Hodinu před polednem odstartuje po krátké instruktáži již druhý ročník akce Mariánskolázeňský krok, organizovaný výšlap do okolí Mariánských Lázní. Pořadatelé z Klubu Krušných hor připravili ve spolupráci s Klubem českých turistů trasy 5 a 15 kilometrů okolo golfového hřiště do přírodní rezervace Smraďoch a dále k prameni Farské kyselky. Komu vytráví a bude potřebovat doplnit výšlapem spálené kalorie, nemusí se obávat, na trasách bude připraveno občerstvení.

 

„S aktivitou nordic walking máme již letité zkušenosti a skutečně je to aktivita s rostoucí popularitou. Těm, kteří se s tímto sportem ještě nesetkali, určitě doporučuji jeden z našich výletů po krásném okolí lázeňského města Mariánské Lázně, po trasách doporučených také Klubem českých turistů. V případě zájmu máme k dispozici i nordic walking hole zdarma k zapůjčení, stačí jen průkaz totožnosti,“ láká k aktivnímu vyzkoušení původně severského sportu Ivana Dobišová z pořádajícího spolku Klub Krušných hor.

V rámci konání akce Krok ke zdraví bude před hotelem Krakonoš fungovat preventivní zdravotní poradna a bezplatná konzultace na téma krevní tlak.

 

„Na sobotní akci Mariánskolázeňský krok zveme celé rodiny, protože myslíme samozřejmě také na děti,“ říká pořadatelka Ivana Dobišová. Pro děti pořadatel připraví u hotelu Krakonoš spoustu zábavy.

Kromě nafukovacích skákacích hradů a šikovných malířek obličejů se děti mohou těšit na kouzelnické vystoupení. Do světa kouzel a magie je vláká v jednu hodinu kouzelník Burda.

Návod a inspiraci k malování akrylovými barvami na plátno zajistí Karlovarská malířka Varvara Divišová v rámci školy malování. Obrázek si pak může každý autor odvézt domů jako vzpomínku na Mariánskolázeňský krok ke zdraví. Po celé odpoledne budou akci hudebně doprovázet Starší páni Tachov.

Všechny aktivity v rámci KROKU KE ZDRAVÍ jsou pro návštěvníky ZDARMA! Pro každého registrovaného účastníka jsme navíc připravili malý dárek. Stačí se jen zaregistrovat buď předem na e-mailové adrese info@krokkezdravi.com, nebo přímo v den konání akce v Hotelu Krakonoš.

 

 

 

Program dne:

9.00 – 10.45      REGISTRACE ÚČASTNÍKŮ POCHODU

11:00               HROMADNÝ START POCHODU

ŠKOLA MALOVÁNÍ PRO DĚTI, PREVENTIVNÍ ZDRAVOTNÍ PORADNA, NAFUKOVACÍ ATRAKCE PRO DĚTI, MALÍŘKY OBLIČEJŮ

                        K POSLECHU I TANCI HRAJÍ STARŠÍ PÁNI TACHOV

13:00               VYSTOUPENÍ KOUZELNÍKA BURDY

15:00               VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ POCHODU + TOMBOLA (startovní čísla pochodu jsou slosovatelná)

 

Další informace lze najít na webových stránkách www.krokkezdravi.com.

Autor: Ondřej Hampl, Foto: Internet

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: