Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Na jarní Floru Olomouc se slevou Vlak+

Publikováno: 27.03.18
Počet zobrazení: 2519
Autor: Výstaviště Flora Olomouc
Jarní etapa mezinárodní zahradnické výstavy a veletrhu Flora Olomouc se koná od 26. do 29. dubna. Na největší a nejstarší květinovou výstavu u nás se můžete svézt vlakem na výhodnou jízdenku Vlak+ Flora.

I letos si České dráhy připravily pro návštěvníky jarní Flory Olomouc lákavou nabídku – jízdenku se slevou Vlak+. Sleva představuje 50 % na zpáteční jízdné z kterékoliv místa v ČR. Aby vám jízdenka se slevou Vlak+ byla uznána i pro zpáteční cestu vlakem, je nutné si ji nechat označit razítkem na výstavišti ve stánku Českých drah, který najdete ve foyer pavilonu A. Jízdenku Vlak+ Flora lze zakoupit do všech stanic/zastávek začínající názvem města Olomouc, tedy i na zastávky Olomouc-Smetanovy sady a Olomouc-Nová Ulice, které se nacházejí na dohled výstaviště (cca 5 minut chůze).

A na co se letos můžete na jarní Floře Olomouc těšit? Jarní etapa květinové výstavy Flora Olomouc a její hlavní expozice v pavilonu A s názvem Pugét pro Floru bude letos opředena tajemstvím a překvapením pro návštěvníky.

Pavilonu A budou dominovat jarní cibuloviny – tulipány, narcisy, hyacinty a další, ale především zde započnou oslavy 60 let od první olomoucké zahradnické výstavy, které vyvrcholí letní etapou Flory.

Proslulou květinovou a zahradnickou přehlídku čeká spousta změn a novinek. Snahou výstaviště bude např. zapojit návštěvníky interaktivní formou do celkové expozice.

Návštěvníci však nepřijdou o oblíbený veletrh drobné zahradní mechanizace Hortifarm a Jarní zahradnické trhy s pestrou nabídkou cibulovin, květin, semen, rostlinného materiálu, zahradnických pomůcek a hobby potřeb. To vše v pavilonech G a H a také na venkovních plochách Smetanových sadů.

Ukázku jarních květinových výpěstků doplní v pavilonu C expozice Českého zahrádkářského svazu (ČZS) a dalších domácích i zahraničních zahradníků a pěstitelů. K dispozici bude zájemcům také poradna ČZS. Na ukázky dřevěných prvků v zahradě láká pavilon E chystanou expozicí pod názvem Dřevo v zahradě.

Brány jarní Flory Olomouc 2018 budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin. Plné vstupné činí 150 Kč na místě a 120 Kč při on-line prodeji přes internet, zlevněné pro důchodce a studenty 80 Kč a pro děti od 6 do 15 let 30 Kč. Za rodinné vstupné pro dvě dospělé osoby a jedno až čtyři děti zaplatí návštěvníci 300 Kč na místě (250 korun on-line), návštěvníci s průkazem ZTP a ZTP/P mají vstup na výstaviště zdarma.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: