Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Co žena nikdy neřekne a muž nikdy neudělá

Publikováno: 12.09.20
Počet zobrazení: 918
Autor článku: Irena Fuchsová
Petr Nárožný nekončí! Proč by končil, proboha?!

Protože to napsal bulvár, který se válí v trafikách v první lajně. Válel se tam i 25. února 2013. Pod jeho názvem s vykřičníkem, byl titulek:
Petr Nárožný (74) Konec kariéry!
A zatímco jindy se ho tam válí štos, dneska tam ležel poslední. Lidé mají rádi, když někdo úspěšný končí. Nezajímá je, že dostane výpověď zámečník. Ale známý a oblíbený herec, to je, panečku, pošušňáníčko k rannímu kafíčku nebo k polednímu pivečku, co?
Ten poslední „vykřičník“ jsem si vzala já a hned jsem to musela vysvětlit, protože prodavačka z toho málem omdlela.
„Teď s panem Nárožným zkouším, hraje hlavní roli, tak si přečtu, co o něm píšou!“
Doma jsem si přečetla bláboly, které neměly hlavu ani patu, bláboly, kde nebylo ani slovo o připravované premiéře v Činoherním klubu. Petr tam má hlavní roli a premiéra je 25. března 2013. A v Činoherním klubu, který je Petrovým domovským divadlem, a možná bych mohla napsat, i divadelním domovem, hraje i v dalších hrách.
Pak jsem šla na vlak a z Kolína jsem jela do Prahy, do Činoherního klubu, kde napovídám.
Když Petr přišel na zkoušku, jen mával rukou.
„Hlavně se mě, děti, neptejte, jestli končím! Od rána mi volají z časopisů, z televizí, z divadel, známí, kamarádi… Napsat dneska o někom, že končí, to je vražda!“
A víte, jak to vzniklo?
Z informace, že divadelní hra, Vstupte!, což je představení divadla U Hasičů, se letos v únoru dočkala už 300. reprízy.
Někdo z redakce, která má v názvu vykřičník, se na to Petra zeptal, ten řekl, že to hraje rád, že jsou s Láďou Mrkvičkou dobří parťáci, a že hraje i v jiných divadlech a že toho má hodně.
A výsledek?
Fotografie Petra Nárožného a titulek skoro na celou první stranu:
Petr Nárožný (74)
KONEC KARIÉRY!
A vida! Teď jsem si všimla, že pod Petrovým jménem jsou ještě čtyři nesmyslná slova:
Naštval se kvůli penězům
Ano! To tam chybět nesmí! Na to tihle redaktoři nikdy nezapomenou! Jen ať mají čtenáři ještě větší vztek! Ať jsou celý den vzteklí, zlí a závistiví! Ať si říkají, tak ono je mu málo, co bere? Že se nestydí! Tak to mu přeju, že končí!
P. S.
Kdysi dávno byl v televizi film. O dvou starých lidech, kterým uletěla andulka. Věděli, že je někde ve větvích stromů před jejich desetiposchoďovým domem, a určitě by se vrátila, ale neví, které okno je to její.
Ti dva staří lidé věřili, když se domluví se sousedy, a oni večer, v určenou hodinu zhasnou, a bude svítit jenom jejich okno, ve kterém bude stát její klec a oni budou z pokoje volat její jméno, že andulka přiletí.
A věřili byste tomu, že se ti dva staří lidé opravdu domluvili se sousedy a všichni z celého desetiposchoďového domu, přesně ve 22.00. zhasli, ve tmě zůstalo svítit pouze jedno okno v pátém poschodí a andulka se opravdu vrátila domů…

Autorka: Irena Fuchsová

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: