Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Co žena nikdy neřekne a muž nikdy neudělá

Publikováno: 26.10.20
Počet zobrazení: 528
Autor článku: Irena Fuchsová
Bylo léto, horké léto, tak jak léto má být…

Začíná čas dovolených. Některé partnerky mužů – tyranů, si oddychnou. Od násilí je uchrání dovolená, strávená s dětmi, a návštěvy u přátel a příbuzných. Jiné se už teď budí hrůzou, na jakou exotickou dovolenou, kde budou jen oni dva, pojedou.

Ať se vám to, pánové, líbí nebo ne, všichni jste potenciální tyrani. Dřív jste museli bojovat, abyste přežili, krev, smrt, násilí – to vše pro vás bylo běžné, a zůstalo to ve vás. A když se ve vás vaše násilnictví nastartuje, jste jako sopka, která vybuchne a chrlí lávu, a ejhle, máme tady dalšího tyrana, a krásné, úspěšné, sebevědomé a tolerantní ženy, padají do vašich pařátů, protože ego tyrana vzrušuje pouze týrání krásných, úspěšných, sebevědomým a tolerantních žen, které jsou nad věcí, nehádají se o prkotiny, naopak, mávnou nad nimi rukou, a vy, muži – tyrani, se mylně domníváte, že vám ustupují, a to se vám líbí, zkoušíte, kam až můžete zajít, protože čím dál zajdete, tím více se vaše ego vzruší.
A vaše žena, krásná, úspěšná, sebevědomá a tolerantní, vám ustupuje, aniž by si uvědomovala, že ustupuje, a najednou stojí v koutě, a nemá kam ustoupit. A to se vám líbí nejvíc!
Ale necháte ji z kouta vylézt, chvíli jste na ni hodní, to vy umíte, když chcete, ale jakmile je zase příliš krásná, úspěšná, sebevědomá a tolerantní – šup s ní znovu do kouta! A tak to jde pořád dokola.

Když se v někom probudí chuť k týrání partnera, jede v tom pořád, jako ve vlaku. Ano, ve vlaku! Zkušený muž – tyran, si totiž vybírá ženu tak, jako si cestující vybírá vlak. Ví, kam chce jet, kdy, jak rychle a jak pohodlně, a podle toho se rozhodne, jakým vlakem pojede.
A s výběrem ženy je to stejné. Muž – tyran, si nevybere ženu, která mu jednu flákne, když jí řekne, krávo, proč jsi nekoupila rohlíky? Víš, že housky nejím! Kdepak. Muž – tyran si vybere ženu, která se mu po jeho „výtce“ omluví, běží pro rohlíky, klepe se strachy, aby ještě byly, a když je přinese, řekne jí muž – tyran, sežer si je sama, vzal jsem si housky.

Muž – tyran si prostě umí vybrat ženu, stejně jako si cestující umí vybrat správný vlak. Je to pochopitelné. Také si v Praze nesednete do vlaku na Pardubice, když chcete jet do Ústí nad Labem.
Pravda, občas se stane, že si muž – tyran, sedne do špatného vlaku a to je potom něco! Vlak jede rychle a on vystoupit nemůže. Myslíte, že muž – tyran, který je ve své podstatě zbabělý, bude z vlaku vyskakovat za jízdy? Nebo zaplatí za to, že bezdůvodně zatáhl za záchrannou brzdu? Kdepak. Přestane být hezky rychle mužem – tyranem, začne pěkně vyšlapovat a čeká, až vlak zastaví, a pak rychle vyskočí a už nikdy do špatného vlaku nenastoupí, to mi věřte! Příště bude dlouho a pečlivě studovat „jízdní řád“, aby tentokrát opravdu dojel tam, kam chce…

Jsou ovšem ženy, které s mužem – tyranem, žijí celý život, stejně jako celý život, žijí lidé pod Etnou. Tyto ženy vědí, stejně jako to vědí lidé pod Etnou, co udělat v případě, že muž – tyran či Etna, začnou soptit.
Ženy sbalí děti a nejnutnější věci, a zmizí do předem připraveného azylu. Lidé pod Etnou hodí pár zavazadel do auta, přihodí všechny členy rodiny a zmizí také.

Osobně si myslím, pánové, že přichází čas, kdy vaší disciplíně tyranů, bude odzvoněno. Ženy jsou informované a většinou vás prokouknou včas. K tomu, aby vás bylo co nejméně, by hodně pomohlo, kdyby se o vás mluvilo na základních školách, stejně jako se tam mluví o drogách, alkoholu, předčasném sexu a šikaně.

Autorka: Irena Fuchsová

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: