Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Co žena nikdy neřekne a muž nikdy neudělá

Publikováno: 27.12.21
Počet zobrazení: 501
Autor článku: Irena Fuchsová
Pánové, myslíte, že někdy nebudete vědět, na co ho máte?

Záměrně píšu, pánové, protože ženy nezapomínají, ženy si pamatují, ženy, ty budou vždycky vědět, ale pánové, kteří v zařízeních pro dříve narozené, rozhodují o všem, tito pánové se chovají, jako by sex u jejich klientů neexistoval!

Pán, co rozhoduje: A proč by měl existovat sex ve stáří?! To slyším poprvé, Nesmělá! Zbytečně by nám to komplikovalo život. Teď strčíme na dvoulůžkový pokoj dvě baby nebo dva dědky, a máme vystaráno.

Nesmělá: A co když se do sebe dva zamilují?

Pán, co rozhoduje: Jako kdo? Dva chlapi?

Nesmělá: Nee. Muž a žena.

Pán, co rozhoduje: Myslíte, Nesmělá, baba s dědkem? Že se do sebe zamilují?! Blbost! Neexistuje! A když něco neexistuje, tak nás to ani nezajímá! Baba bude dál bydlet s babou! A dědek bude dál bydlet s dědkem! Láska neláska! Tečka! Tečka, Nesmělá!

Nesmělá: Ale oni se milují a chtějí bydlet spolu! V jednom pokoji. Chtějí mít soukromí!

Pán, co rozhoduje: A na co, proboha?

Nesmělá: Na lásku. Pán, co rozhoduje: Podívejte se, vážená paní Nesmělá. Já jsem si o vás nikdy nemyslel nic dobrého, ale že jste takhle blbá, to jsem si opravdu, ale opravdu nemyslel. Máte okamžitou výpověď pro ztrátu důvěry.

Nesmělá: Proč? Kvůli… lásce?

Pán, co rozhoduje: Samozřejmě. Vy mi tady nebudete zavádět nové pořádky s nějakou láskou a sexem! S nějakou láskou a sexem mezi mužem a ženou, Nesmělá! Mám plný barák bab a dědků, do prdele, Nesmělá! To nejsou ženy a muži, Nesmělá! Baby a dědkové to jsou! Okamžitá výpověď!“

Nesmělá: Kvůli lásce?

Pán, co rozhoduje: Nejsem magor jako vy, Nesmělá. O lásce ve výpovědi nebude ani slovo. Ale budou tam předražené faktury, víte? Ztráta důvěry, víte? A teď vypadněte, Nesmělá. A můžete si s těma vašima babama a dědkama, na rozloučenou zazpívat, Čau, lásko…!

P. S.

Reakce na článek v Lidových novinách (12. a 13. 7. 2014), nazvaný: Sex seniorů je tabu. Rady si s tím nevědí ani pečovatelé. Autor: Michaela Kabátová

Autorka: Irena Fuchsová

Vaše komentáře

Celkem 1 komentář (0 komentářů čeká na schválení)

28.12.2021 09:54  JAROSLAV

Otázka Mohou mít důchodci sex. Odpověď. Mohou, ale oni mají radši teplo. A tady vidíte, co to s nimi udělá když přijdou mrazy.Ale hlásí oblevu, tak třeba i zde bude návrat k tomu co zajímá důchodce, tedy většinu.

Zanechte komentář: