Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Co žena nikdy neřekne a muž nikdy neudělá

Publikováno: 4.07.22
Počet zobrazení: 1279
Autor článku: Irena Fuchsová
Víš, že se pindík dává do pusy?

Pondělní ráno, kolínský park, kde občas postávají školáci a pokuřují, než se před osmou hodinou vydají do nedaleké základní školy. Náš drsnosrstý jezevčík si spokojeně čuchal na svých oblíbených místech a já koukala kolem sebe…
Ty dvě dívky seděly vedle sebe na lavičce a už z dálky bylo vidět, že si opravdu mají co říct. Vypadaly jako studentky střední školy, ale bylo mi jasné, že se za chvíli z lavičky zvednou a půjdou do již zmíněné základní školy. Mluvily hlasitě, jako kdyby kolem nich nikdo nechodil, a když jsem procházela před jejich lavičkou, „neviděly“ mě.
„Víš, že se pindík dává do pusy,“ zeptala se jedna a druhá přikývla.
„Vím.“
„My to včera dělali celý den,“ pokračovala ta první, a víc jsem neslyšela, protože jsem se od nich snažila co nejrychleji odejít, což se mi nedařilo, protože náš jezevčík se nechtěl hnout od stromu u jejich lavičky, ale nakonec jsem ho odtáhla a v bezpečné vzdálenosti jsem se nadechla. Uf.
Kolik jim mohlo být? Třináct? Dneska je pondělí, to znamená, že ta první dívka celou neděli s nějakým chlapcem zkoušela, jaké to je, mít v puse pindíka.
Nebudu tady rozebírat, jaká jsem byla před zhruba padesáti lety, když mi bylo třináct. Nebudu se vás ptát, jací jste byli vy. Nebudu hledat, kdo za to může. Jenom vám vysvětlím, proč jsem byla v šoku.
Ty dvě holčičky mluvily o pindíkovi, jako by se bavily o žvýkačce.
„Víš, že se dají ze žvýkačky udělat obrovské bubliny?“
„Vím.“
„My to včera dělali celý den.“

Autorka: Irena Fuchsová

Vaše komentáře

Celkem 1 komentář (0 komentářů čeká na schválení)

04.07.2022 16:06  Jaroslav

Jako senior 80 jsem předpokládal že na tomto webu najdu úvahy či vzpomínky seniorů pro seniory. Ale článek o orální sukani jedo webu uchylu. Avšak ve společnosti kde jsem se dočetl že hlavní film MKF je o Babe co Suka s prostitutek je to orální Děkuji osudu, že většinu života jsem prožil v době normální, byť normalizacni

Zanechte komentář: