Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Návštěvnost, statistiky

Publikováno: 1.11.07
Počet zobrazení: 11522

Návštěvnost za první čtvrtletí 2009:

Návštěvnost za čtvrté čtvrtletí 2008

Grafy za rok 2007 najdete zde.

Díky Vaší návštěvnosti a vyplnění dotazníku, který byl na našem portále uveřejněn, jsme se dozvěděli něco o Vás. Děkujeme.

Průměrný věk dotazovaných:

A že ženy pravděpodobně raději vyplňují dotazníky, vyplývá z tohoto grafu:

Vaše komentáře

Celkem 3 komentáře (0 komentářů čeká na schválení)

28.10.2008 00:25  Irena Fuchsová (fuchsova.irena@centrum.cz)

Za sebe říkám, že ano! :-) Všechny své povídky a fejetony pravidelně kontroluju a svým čtenářům odpovídám a moc ráda! Zkuste mi napsat a uvidíte, že nelžu! :-)
http://www.kdyz.cz

30.09.2008 16:16  Jana Janouchová

Prosím odpovídá někdo na dotazy?

09.04.2008 20:45  Ivan P.

Dobrý den,resp. večer. Omlouvám se,že Vás obtěžuji,ale náhodou jsem dnes objevil portál "třetí věk"a hned reagoval na některé povídky Maury svým komentářem. Sám jsem již 3 roky v důchodu,ale pracuji dosud u jedné jap. firmy v Plzni jako skladník,stále aktivně sportuji,jezdím bikové maratony na horském kole a hraji stolní tenis. Proč Vám píši? Před lety jsem dost psal,prózu,povídky z mého působení u letectva,všechny podle skutečných a pravdivých událostí,většinou humorné,a tak mi napadlo,jestli by o tuto moji ,jak mám v PC uloženo,"Literární činnost",nebyl zájem,třeba by mnoho seniorů pobavilo přečíst si pár povídek z leteckého prostředí,nebo romantické básničky a povídky o životě a lásce. Jen nevím,jak Vám to postupně odesílat,bylo by to možné E-mailem jako přílohu? Děkuji Vám za informaci a těším se na další součinnost s "Třetím věkem". Z Plzně sardečně zdraví a jen vše dobré ve Vaší záslužné činnosti přeje Ivan Petroušek.

Zanechte komentář: