Dnes je 28.04.2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Výstavy a veletrhy – tip pro důchodce

Publikováno: 18.12.05
Počet zobrazení: 2784

Flora Olomouc a poslední zahradnická výstava

1. – 4. října 2009

Zobrazit celý článek >>

Dům 2009 se blíží

21. – 23. srpna 2009

Zobrazit celý článek >>

Aktuální výstavy Galerie Rudolfinum

7. května – 30. srpna

Zobrazit celý článek >>

Dům a zahrada Liberec

21. – 24. května

Zobrazit celý článek >>

Veletrh FOR SENIOR 2009
Během prvního ročníku veletrh hledal směr, kterým se v budoucnu vydat. Druhý ročník tento směr již udával přesněji. Potřeby pro aktivní život – od lázeňských pobytů šitých seniorům na míru, přes sportovní potřeby pro seniory, až po široku nabídku bezpečnostních detektorů – byly zastoupeny řadou společností, které nabízely osvědčené produkty i úplné novinky. Cílem třetího ročníku je držet se naznačené cesty a ještě více posílit zmíněné sekce.

Zobrazit celý článek >>

Veletrh TOURISM EXPO 2009
Na adrenalinové zážitky a sporty vsadí veletrh TOURISM EXPO 2009, který ve dnech
23. – 25. ledna otevře novou sezónu Výstaviště Flora Olomouc. 14. ročník výstavy služeb cestovního ruchu a využití volného času se bude konat pod heslem ˝Na hranici možností˝. Pořadatelé hodlají, mimo jiné, představit v Olomouci celou škálu adrenalinových sportů a možností zážitkové turistiky.

Zobrazit celý článek >>

Vánočním nákupům bude od 13. až do 21. prosince patřit olomoucké výstaviště Flora. Na prodejních trzích VÁNOCE FLORA 2008 se pestrou nabídkou od vánočních ozdob, cukrovinek, hraček, knih, galanterie, drogistického zboží až po sportovní potřeby, obuv a konfekci představí prodejci z celé ČR. Ani letos nebudou chybět vánoční stromky z olomouckých městských lesů a kapři, které budou od pátku 19. do úterý 23. prosince nabízet zájemcům rybáři ze Šumvaldu.

Zobrazit celý článek >>

Výstava Čínská malba: ZHANG XIAOGANG, FANG LIJUN, FENG MENGBO
Nynější pražská výstava je koncipována jako přehlídka dosavadní tvorby. U každého autora jsou akcentovány klíčové obrazy z devadesátých let, pocházející ze soukromých čínských sbírek, které charakterizují zásadní směřování jeho díla. Velký prostor je následně věnován nejnovějším obrazům. Je třeba zdůraznit, že všichni tři malíři koncipovali a vytvořili ta nejdůležitější díla přímo pro pražskou výstavu, pro konkrétní prostor Galerie Rudolfinum s jasným vědomím významu tohoto projektu.

Zobrazit celý článek >>

Umění v rozkvetlé zahradě
Hlavní výstavní pavilon A se společnou expozicí Českého zahrádkářského svazu nabídne záplavy růží, gladiol, jiřinek, lilií a balkonovek, doplněných vodními rostlinami a bonsajemi. Protipól přirozené krásy živých květin budou v expozici, která ponese název ˝UMĚNÍ V ROZKVETLÉ ZAHRADĚ˝, tvořit umělecké artefakty z keramiky, dřeva a kovaného železa.

Zobrazit celý článek >>

V srpnu bude areál výstaviště v Lounech opět patřit stavebníkům. Stalo se dobrou tradicí, že se zde v tomto měsíci koná velký stavební veletrh DžM 2008. Výstava přinese návštěvníkům řadu zajímavých námětů jak pořídit, vybavit, zlepšit či zkrášlit bydlení.

Zobrazit celý článek >>

50 LET ČESKÝCH KVĚTINOVÝCH VÝSTAV
Velkou barevnou připomínkou významného jubilea – půlstoletí českých květinových výstav – bude první z letošních zelených akcí olomouckého výstaviště – jarní etapa mezinárodní zahradnické výstavy a veletrhu FLORA OLOMOUC 2008. Brány nejstarší české květinové výstavy (vůbec první se v olomouckých městských parcích, nyní areálu výstaviště Flora, konala v roce 1958) se otevřou ve dnech 24. až 27. dubna.

Zobrazit celý článek >>

Největší květinový svátek na severu Čech pro Vás chystá výstaviště Louny. První letošní výstavou na lounském výstavišti bude zahradnický veletrh DžM A ZAHRADA. Brány výstaviště se otevřou ve dnech 17. až 20. dubna. Cílem je představit návštěvníkům co nejširší nabídku zahradního vybavení, doplňků a rostlin, nezapomínáme ani na stále více žádaný venkovní nábytek, zahradní techniku a nejrůznější doplňky pro vaší zahrádku.

Zobrazit celý článek >>

7. ročník výstavy pro lidi, kteří nezůstávají sedět doma. Zároveň je chystaná výstava Narcis 2008 – výstava rozkvetlých jarních cibulovin a zahradnické trhy, a to v termínu 24. – 27. dubna 2008 na Výstavišti Lysá nad Labem.
Předchozích šest ročníků výstavy Senior – Handicap: aktivní život ukázalo, že zájem o ni se neustále zvyšuje, a to nejen mezi lidmi, kteří mají svým handicapem či věkem k náplni výstavy blízko, ale že přicházejí i lidé všech věkových kategorií, neboť zde nacházejí spoustu zajímavých informací, podnětů, inspirací i praktických věcí všeho druhu.

Zobrazit celý článek >>

Téma: Senioři a zábava

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: